Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úklidové

26. 04. 2005
2
0
1380
Autor
Beepee

Vzniklo na základě konfrontace s generátorem haiku. Sebrala jsem téma, čekám na ohlasy a tvůrčí připomínky. Kategorii jsem změnila z haiku sem.

jarní opravy

 

kam letí půlka okna?

 

...a chudák soused!


Leclajr
28. 04. 2005
Dát tip
Haiku nehaiku, to je jedno, je to miniatura a hotovo..

park
27. 04. 2005
Dát tip
Noo....Beepee, z tohoto příběhu není moc jasné, zda jsi "uklízela" ty , a došlo k sousedově dekapitaci, nebo ono půlkřídlí potratil ten nešťastník....bez tragických následků pro jiné osoby...každopádně k haiku světu mi nesedí ta spektakulárnost a "přeslovněnost". I jako miniaturu bych ještě propracoval ;o)

Beepee
27. 04. 2005
Dát tip
díky, parku, zkusím malou změnu pro ujasnění

Leclajr
26. 04. 2005
Dát tip
krátké a výstižné.. během sekundy mi problesknul hlavou celý příběh, jak se uklízí a dojde k malé nepříjemnosti..:) já si asi tIPnu*

vesuvanka
26. 04. 2005
Dát tip
líbí se mi, výstižné.... TIP haiku - možná, ale mám pocit, že v haiku má být prvek z přírody - i když je zde slovo "jarní", ale tady se váže k opravě domu, což na mě přírodně nepůsobí (makat na baráku, když jaro táhne člověka ven....) - je to jen můj názor

Beepee
26. 04. 2005
Dát tip
díky oběma, reakce potěšily ano, kategorii haiku neprosazuju, sama si nejsem jistá ...ale není to tím přírodním prvkem :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru