Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

kíd <---> dík

27. 04. 2005
0
0
1034
Autor
Jiri88

Já vim, řeknete si, další báse%n o lásce, beztak tma zas budou ohraný klišé a stejný verše jako v tunách jinejch podobnejch a šup ani to nečtete. Chápu vás, ale pochopte, mám to v hlavě a musí to ven. Prostě láska dělá ze zvířat lidi a naopak. Tak to berte, že momentálně jsem díky ní spíš člověk než zvíře =)

Dík

 

Ty jsi mě štěstí,

jsi moje zlato,

teď přišel ten čas,

kdy děkuji za to.

 

Dík Tobě mi štěstí,

v životě vzkvétá,

na životním nebi,

jsi Ty moje hvězda.

 

 


Jiri88
03. 05. 2005
Dát tip
Joe_Awful-tak to sme rád, pže mě už nebaví rozmlouvat někomu že nácek fakt nejsem =)

Jiri88
02. 05. 2005
Dát tip
REDHOT - jj správnou, samozřejmě =) Joe_Awful - ne, neboj, nácek nejsem (jesi ses ptal na todle)... Silvita - dík moc i bez tipu =)

Silvita
29. 04. 2005
Dát tip
Toš chlape, taky si něco připíšu :-) Hej, jako pravdu? ... takovejch děl je tu spousta, ale strašně pomálu věcí zní upřímně ..... newim jako, jestli si to myslel upřímně, ale mě to tak připadá .. a ty jde vo ten pocit... takže dobrý... jako docela dobrý .(ale bez tipu - nezlob se)

Wojtyla_Jr
28. 04. 2005
Dát tip
Myslel jsi to dobře. Z čistoty duše psal kdysi kamarád z vojny holce na obálku "Posílám ti velkou pusu, jak dveře od autobusu.." a ona byla nadšená. Protože to tak cítil. Ale tohle hlouběji hodnotit? Zaujal mě název. W.

Jiri88
28. 04. 2005
Dát tip
wojty - díky ! je to upřímný, faqt...

REDH0T
28. 04. 2005
Dát tip
no, hlavně aby to šlo ven tou správnou stranou...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru