Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Okouzlení

08. 12. 2000
1
0
684
Autor
WayOutt

Moje první báseň. Fotografujíc přátele na tanečních podlehl jsem kouzlu tančících žen. Předpokládám, že na dlouho zůstane i poslední. Něco mi k tomu napište.WayOutt (@post.cz)

Bytosti z jiného světa, než z toho u nás v každé chvíli ze své skutečnosti prolínají k nám. Křivky jejich těl, jejichž podobu na sebe vzaly v našem bytí, nemohou snést srovnání s našimi. Nedotknutelné jsou – jen rysy něžné jako vlny na vodě – čeří hladinu myšlenek v nás skrze oči. Není možno žádat víc než pohled, stejně bláhová by taková touha byla, jako chuť ucítit duhu mezi prsty. Nejsou oddělitelné – a přesto oddělené. Od nás. Bolí v touze hladové i nasycené. Ti tvorové podivně krásní a zvláštní se přece však stávají součástí našich životů. A bolí i jejich přítomnost – jako by vyčerpávaly svou sílu a nemohly déle dlít mezi námi, v souladu s naším světem - a vzdalovaly se zpět do země svého zrození, jež musí být mlhavě barevná, jasná a přesto jemná… …zanechávaje nám tu hrubou část, již přijaly jen kvůli nám…
Brouk
24. 07. 2002
Dát tip
tva poezie se mi libi,takze pis,protoze jinak by to byla skoda.Pekne,procitene.

Adelan
08. 12. 2000
Dát tip
Podle mě to vůbec není špatný, je to dynamický, má to atmosféru, některé obraty se mi moc líbí...Určitě zaujala

hermit
08. 12. 2000
Dát tip
Taky mě zaujala, vidím v tom dobrý osobitý styl. Dávám tip a piš dál!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru