Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kraj v podstatě ukrytý

04. 05. 2005
0
0
1685
Autor
warman

Těm, kteří chtějí...

Kde mraky se usmívají, kde slunce září hebce, tam lidé nám zamávají, tam bývá se nám sladce. Kde ticho snáší barevné listí, kde vzpomínky oči nepálí, tam jsou si sebou lidé jistí, tam sebe do masek nehalí. Kde sněží hvězdy nehasnoucí, kde nikdo nikomu nebude nic brát, tam žijme životy své teď jsoucí, tam dlouho do noci temně můžem hrát.
inlajn
05. 05. 2005
Dát tip
...sorry teda, ale "tam" bych nechtěl, stačí tady...eště aby na mě mávali nějaký ichtylové...glory glory....

inlajn
05. 05. 2005
Dát tip
....ten byl taky dobrej, ale ukrad /OK, převzal/černochům kdysi výhrůžně mávajícím rětězy a tolik toužících majznout po palici majitele polí s bavlnou cihlou po palici....ten film(i seriál) mám rád, ale malinkatý "hale.." americkýho krytináře/Lynch ho prej hledal po celý Americe jako Forman Indiána do "Kukačky"/...si, žel, nepamatuji...velmi se omlouvám a děkuji všem: Bohu, své matce, otci, rodině, přátelům a malověrným, kteří při mně stáli, když jsem se byl v únoru tohoto roku zaregistroval zde, v písmáckém to ohnisku neřesti. Takže ještě jednou díky i tobě, Hrbole! ...jsem opravdu dojatý - tohle jsem vážně nečekal, takže nějaký delší projev jsem si nepřipravil. Ještě jednou --děkuji... a autoru warmanu přeji hodně sil do další práce...

inlajn
05. 05. 2005
Dát tip
...vážení, promiňte krátké přerušení, omdlel jsem vyčerpáním...jsem poněkud ročilen a třesu se radostí po celém těle...děkuji tedy Bohu, rodině a tak dále, stavím se čelně proti globalizaci, dál budu bojovat za dešťové pralesy, rovnoprávnost paviánů ...a hlavně za mír na celém světěl!!" (potlesk s omluvou warmanovi)--------

zůstává mi ukrytý ten tvuj utopickej kraj,ale asi to tam je dobrý:) temně hrát? co? na co?

warman
04. 05. 2005
Dát tip
zkus tři sestry, potažmo Waterse... :-)

Petr_Pan
04. 05. 2005
Dát tip
to by bylo .. nechce se mi tady povídat o rytmu & rýmech - stejnak tomu nerozumím - ale - je mi sympatický, jak to dělá takový ty pravydelný strofy - obdélníky .. chjo - to už jsem dlouho neviděl .. :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru