Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Máj

05. 05. 2005
2
0
2565
Autor
Eunuch

všechno kvete, všechno se páří,všechno kvete, všechno se páří,všechno kvete, všechno se páří,všechno kvete, všechno se páří,všechno kvete, všechno se páří, a tak až do zblbnutí je přece jaro ne!!!!!!!!

Zas je tu máj ten hroznej měsíc, je že prý lásky čas

a toho se děsíc, zavírám oči a otvírám srdce, co

zatím tluče sólo, tak snad už letos přece!

 

Nastavím hruď té dvojsečné zbrani, co bůh ví proč

mně vždy raní.

To tehdy závidím slepcům co májí svou hůl a

nevidí co já vidím, láskou zblblý vůl!

 


Čumák
24. 03. 2006
Dát tip
ten prolog je kouzelnej. zbytek snad jen jako vtip. ale ten prolog kouzelnej... musím mu dát tip...

docela jo, ale to vydím? byl záměr?

John_Ceder
05. 05. 2005
Dát tip
podle mě to nestojí za nic..

Eunuch
05. 05. 2005
Dát tip
pro Johna bla bla: podle mně to co máš v kalhotách nestojí za nic. Ale rád bych si přečetl nějaké tovoje "díla" protože podle toho jak zasvědcená je tvoje kritika musíš být fakt dobrej!? Doufám, že tam nebylo moc ironie, nebo jo?

John_Ceder
05. 05. 2005
Dát tip
a co ti brání v tom aby sis je přečet.. co ti mám psát na takovýhle kecy do kterejch si nic nedal..?že je to trapný? ano, proto se jmujuju eunuch..

Eunuch
05. 05. 2005
Dát tip
ono ani není co číst!

Eunuch
05. 05. 2005
Dát tip
konec války! Jo máš pravdu tohle je taková rychlovka, ale proč ne nemusíš za každou cenu, napsat něco smrtelně vážného. Krása psaní je v té volnosti, že si můžeš psát co chceš a nejsi ničím vázany. Kritika je užitečná, ale jen ta která ti může něco dát. Samozřejmě můžeš si napsat co chceš protože proto to tu je. A já bych bych k tomu měl zůstat lhostejný, což jsem teď nezvlád.

Eunuch
05. 05. 2005
Dát tip
Tak zase příště nad dalším mím nebo tvým počinem.

John_Ceder
05. 05. 2005
Dát tip
schválně se třeba za rok za dva k tomuhle dílu vrať a jestli ti nebude připadat, že stojí za nic - tak se ti omluvím.. chceš radu: čti, jdi do knihovny, půjč si tam knížky, hledej..inspiruju se..

inlajn
05. 05. 2005
Dát tip
...za rok za dva...? Kde budem. ....? A co? Já věcná připomienka: z toho "se děse", ne "děsíc"...díky za pozornosŤ....a "mě" raní....ty chybky, co řvou....ale co, žejo? Bych se taky teda z nějakejch chyb neposral teda.....

Nicollette
05. 05. 2005
Dát tip
mrzuté

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru