Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poslední měsíce

09. 12. 2000
1
0
665
Autor
Erica

Poslední měsíce Tvé objetí bylo přístavem Tvé dotyky probouzely radost, Tvá něha mluvila o lásce, Tvůj novoroční polibek byl příslibem Zaslepil jsi mě svým tělem, bylo tady vždy pro mě objalo, uklidnilo, rozvášnilo, kde jsi byl Ty? milovala jsem se s Tvým penisem.... Tenkrát, když ses nade mnou skláněl, byl jsi tak blízko a tolik ses mi líbil, Tvá ramena, Tvoje hruď, dotkla jsem se Tvých rtů a měla v očích slzy, cítila jsem, že Tě nechci ztratit.... Vždycky Ti budu vděčná za to, čím jsi pro mě byl, za blízkost, za vášeň, za Tvou náruč... Vždycky Tě budu nenávidět za to, že jsi mlčel... Lásku tvoří vždy dva, a Ty jsi tvořit přestal, a stále mě zaslepovala Tvá něha a stále mě šoustal Tvůj penis.. Tvé tělo říkalo něco jiného než srdce a já to nepoznala.....
Erica
12. 12. 2000
Dát tip
Z čeho Ti je tak strašně špatně? Z toho, že píšu o ramenách, o náruči, o těle? Miluju člověka pro to, jaký je uvnitř, to určitě. Ale taky miluju jeho oči, úsměv, ramena. A můžu o tom napsat. Můžu psát o duši i o těle. Možná jsem se opravdu špatně vyjádřila. Šlo o to, že i když jsme se vzájemně vzdalovali, tak fyzicky jsme si byli pořád strašně blízko. Byla tam něha a souznění. Proto jsem nevěřila, že to končí. Pravdu máš o tom mlčení. On nemluvil, já se neptala. To je ta zásadní chyba.Poslední větou ses docela trefil. Ale to, že píšu o těle, neznamená, že to je vše špatně. Můžu napsat báseň třeba jenom o šoustání. To k lásce taky patří, ne? Díky za názor.

Astalavista
09. 12. 2000
Dát tip
Možná drsný, možná krutý, ale určitě pravdivý. No jo no, co se dá dělat.

JiKo
09. 12. 2000
Dát tip
Dokonalé TýAjPý (i když téma 1000 zpracované)

JiKo
09. 12. 2000
Dát tip
.. ono se říká láska je slepá a milující skutečně hodně dlouho nevidí než prokoukne... Tak hodně sil urazit i ten poslední kousilínek cesty (delete from memory)

Erica
09. 12. 2000
Dát tip
Díky.

maty
09. 12. 2000
Dát tip
Možná není dobré se hned odevzdávat penisům...:o))

clovrdik
09. 12. 2000
Dát tip
lásko, lásko, octla si se na dně žumpy .... ( to nemám z vlastní hlavy, to skupina Brutus )

Cavalera
09. 12. 2000
Dát tip
Pro mě je ta báseň tragédií ... píšeš, že jsi milovala jeho ramena hruď ... naproti tomu stavíš, že on Tě "využíval" jen pro sex .. není to divný? ... ty také nepíšeš nic o tom, že by jsi milovala jeho duši, že by jsi milovala JEHO .. rozplýváš se nad jeho fyzickou krásou a brečíš sama nad sebou a přitom jsi byla přesně tím čím on .. "zaslepil jsi mě svým tělem, bylo tady vždy pro mě ...." ... tohle je láska? Nebo jsi chtěla jen tu náruč a ten penis tam, kde má být? Já sice nejsem, žádnej přeromantizovanej snílek, ale láska pro mě znamená milovat duši, né penis, né prsa, né ramena, né hruď .. to k tomu sice taky patří a je to jistě krásný, ale skutečná láska je trochu o něčem víc. Možná, že ve skutečnosti jsi milovala skutečně jeho, jeho duši a nejen jeho schránku, pak je ale tahle báseň napsaná tak špatně a stejně špatně je i mě z ní .. Možná, že jsi věděla, že jeho tělo chce něco jiného, než duše, ale nechtěla sis to přiznat a stále sis ho chtěla sobecky přivlastnit a mlčela jsi stejně jako mlčel on ..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru