Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

U Gandalfa

09. 12. 2000
1
0
1897
Autor
Eowyn

Tato básnička je věnovaná všem, kteří chodí do krčmy ke Gandymu. Možná jsem tuto básničku špatně zařadila, ale opravdu si nejsem moc jistá, jestli je to epika nebo lyrika.

U Gandyho, kdyz se seri, plno tvoru vstupuje do dveri. Elfove, vampiri a skreti, bohove i lidske deti. Je tu plno jinych tvoru, take enti z dalnych boru. O zabavu neni nouze, vsichni hovori tu dlouze o tom co se stalo, stane, odkud vitr prave vane, o vsech vecich moznych i o tvorech zboznych. A kdyz se rano blizi, vsichni se ven plizi. Do hruzy a nebezpeci, jak vyr pak kazdy cuci. Nikomu se nikam nechce, jen ke Gandymu zpatky, prece.
Hmm , teda že tě tady najdu dvakrát , ale hezký :-))

Starr
02. 11. 2002
Dát tip
Narwenko krasna oda na Gandyho:)Fakt navrhnu to pri pojidani jesterky,jako oficialni basen.(myslim ze to neprojde a ja budu snezena,ale to je detajl:)))pekny:))

Ansuz
21. 02. 2001
Dát tip
Eowyn, je to fakt super, jsem rád, že jsi si vzpoměla na Gandyho. A mimochodem, kdyby jsme se neviděli tak vše nejlepší k patnáctinám.

Eowyn
21. 02. 2001
Dát tip
Ansuz: ježiši, dík moc, tady už to asi opravdu vědí všici :)))

Menahen
21. 01. 2001
Dát tip
To je prima, ó Eowen! Dam ti tipa, jako že to tam mam rád...fňuk...:)

Ageran
12. 12. 2000
Dát tip
Je to hodně volný, ale s poslední větou naprosto souhlasím...

MM
10. 12. 2000
Dát tip
ehm :) úsměvné, ovšem rytmus ne vždy vychází... jednou (nebezpečí - čučí) ani rým. Ovšem konkrétně ve verši: "A když se ráno blíží," by stačilo oddělat přebytečné "A" a už by to vyšlo.

Skleboun
10. 12. 2000
Dát tip
Brm, brm...to se U Gandalfa vazne deje? ze jsem toho zas az tak moc nepostrehla...asi tam chodim malokdy...:o) Jeste, ze tam nemas konkretni osoby :o)

Adanedhel
10. 12. 2000
Dát tip
Teda nezapomenu ti, že jsi vynechala ve výčtu tvorů i nás půlelfy!!!!...:-)) jinak je to hezounké.

to je peknoucke :) tak se zas uvidime U Gandalfa :))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru