Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Panelové sídliště ve tři hodiny ráno

09. 12. 2000
5
0
1284
Autor
misan

Mráz pobíhá bez náhubku     Sirény ticha vyjí na měsíc Ruce máš v kapsách     Klopýtáš závějemi A v polospánku ledabyle míjíš Hřadoviště betonových ptáků V jejichž útrobách žaludeční šťávy naděje tráví Duše Umělců Bláznů Svobodných matek a Státních úředníků Všichni už spí     Skončilo vysíláni Na všech okruzích (Koncesionářské poplatky za měsíc prosinec uhrazeny z inkasa Jakož i plyn elektřina nájem a andělé strážní) Klopýtáš závějemi a ve tvý hlavě se koná funus Jedný lásky s modrejma očima a mizernou Vyhlídkou do budoucna     Klopýtáš závějemi A sloupy veřejného osvětlení hrozí Mléčné dráze Zaťatými pěstmi     Klopýtáš závějemi Není to návrat     Není to odchod     Je to jen cesta na konec ulice Pak zase dál     Kam tě to vyhodí Klopýtáš závějemi A senilní Pánbůh ti píše nesouvislý dopis Přes průklepový papír noční oblohy
Janis
12. 05. 2001
Dát tip
*!

Lampář
27. 12. 2000
Dát tip
*!

Print
11. 12. 2000
Dát tip
*!

Lyryk
10. 12. 2000
Dát tip
Sakra talente jeden! Jasně vidíš co a jak do básně patří. Ale tvoje filosofie mě rozčiluje. Nebýt tvé metafory jako prase na konci, možná bych tě minul jako úhlednou kvalitní forografii v časopise, kterým listujeme, ale čas vystřihování je pryč, zítra tam najdeme takovou fotku zas. Tohle není ani tak kritika jako povzbuzování na cestě o níž se nesmí věřejně mluvit :-) přeju ti krásné verše..

Saxanka
10. 12. 2000
Dát tip
Ach ted opravdu né,ted né,ted né,ted né.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru