Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Medino

08. 05. 2005
1
0
767
Autor
Katycik

Je to o dívce, která nikdy neměla štěstí s láskou, ale pak přece jenom své štěstí našla.

Je mi 21 let a snad ještě nikdy jsem neměla kluka, který by mě měl rád. Vím, je to divné. Mám svého Medina, rezavého koníka se 165 centimetry v kohoutku.
Snaha by tu byla, někoho si najít, ale můj koník mi zabírá spoustu času, ba dokonce téměř všechen můj volný čas. Pár chlapců tu bylo, ale bylo to pár schůzek a pak je přestalo bavit čekat na mě, až budu mít čas. Ale pak do mého života přišel ON. Byl hezký, hodný, šikovný, prostě jedním slovem božský a jmenoval se Lukáš. Bezhlavě jsem se do něj zamilovala. Výhoda byla, ža měl koně ustájeného v té samé stáji jako já a vídali jsme se každý den. Mezi námi začala kvést láska. Jezdili jsme spolu na vyjížďky, chodili na procházky s našimi koníky a byli jsme skoro pořád spolu. On měl kobylku a já hřebečka a i oni se do sebe zamilovali. Poprvé jsem měla pocit, že jsem šťastná. Celé dny jsme byli spolu a starali jsme se o své koníčky a o svou lásku a poznávali jsme se víc a víc. Plně jsem mu důvěřovala. Při prvním milování to bylo krásné, vášnivé, ale přitom něžné a plné lásky.
Pak přišla do stáje se svým koněm krásná dívka. Poprvé jsem viděla Lukáše, jak se s ní baví. Řekla jsem si, že to nic neznamená a byla jsem v klidu. Přece jsme se milovali. A však téměř v zápětí ho objala a začali se líbat. Chtěla jsem mu říct něco ošklivěho, nebo ať mi to vysvětlí, ale nebyla jsem schopna slova, ani pohybu. Pak odešli. Chvílijsem tam jen tak stála a přemýšlela. Když šel okolo mě, tak jsem se ho zeptala, co to má znamenat, ale odpověděl mi pokrčením ramen a řekl, že to není moje věc.
Po dvou dnech jsem je viděla zase, jak se líbají. Šla jsem tam a vlepila mu facku. Koukal na mě jako na zjevení. Pak mi řekl něco, co mě hodně zabolelo. Řekl, že jsem obyčejná děvka a že jsem kráva. Potom z něho vypadlo, že se vsadil s kamarády, že mě dostane do postele a vyspí se se mnou. Prej skončím jako stará panna.
A já blbá husa mu naletěla. S brekem jsem osedlala Medina a ujížděla pryč, daleo od něj, ode všeho, ale nedařilo se to. Bylo to pořád se mnou. Zastavila jsem a nechala Medina volně popásat a hystericky jsem se rozbrečela. Pak jsem asi usnula. Probudilo mě šimrání na čele. Pak něco krásně hebkého a vlhkého na čele a pak na tvářích. Probudila jsem se a co jsme uviděla? Medino se ke mně skláněl a olizoval mě. Bylo to užasný. Pochopila jsem, že muži v mém životě nebyli, nejsou a zatím ani nebudou. Nevadilo mi, že budu sama. Až se objeví nějaký užasný muž, tak se do něj zase bezhlavě zamiluju a zase to skončí špatně, ale teď jsem šťastná. Mám svého kamaráda, který se mnou není kvůli sázce a neuteče za jinu. Má mě rád. Mám svého Medina.
...ale pripomenulo mi to...jednu rubriku z brava... ...ale zas lepsie napisanu...

aikon
08. 05. 2005
Dát tip
"Byl hezký, hodný, šikovný, prostě jedním slovem božský" mi to pripomenulo "Sex v meste" brr ale inak vcelku fajn

Alojs
08. 05. 2005
Dát tip
"On měl kobylku a já hřebečka..." :-) Ale jináč tě chápu - každopádně nepřestávej doufat. všichni kluci nejsou špatní. Třeba já jsem v pohodě :-)

Katycik
08. 05. 2005
Dát tip
Jo? Aspoň někdo...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru