Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Smažený sýre,

10. 12. 2000
1
0
2007
Autor
Erik_Piper

Z roku 1998. Věnovaná JiKovi :-)

Ó! Smažený sýre, Útěcho, poslední záchrano nás, lakto-ovo-vegetariánů v zelo-knedlo-republice, když jsi dobrý, jsi ještě horký, voňavý a trochu tekutý, nikdo tě neznečistil tatarkou; tvoje obalení je zlatavé a křupavé Když jsi špatný, jsi například politý hnusnou cizí slizutinou a posetá čímsi, co vůbec neladí s Tvým gumovým vnitřkem nechutně žlutým Hlavně jsi pořád kolem dokola jediný výběr, jediná volba Někdy ovšem nejsi volbou ani Ty – neb v tobě plují kusy bezmasé šunky Ó! Smažený sýre, Není od tebe únik pro vegetariána někdy si vlastně myslím že jsou pomstou vegána
...smutně pravdivé...

Elin
30. 11. 2004
Dát tip
8-)))))))))))))))))))))))))) TIP + klub

Miroslawek
18. 12. 2000
Dát tip
řízek

Ženatej
10. 12. 2000
Dát tip
Ó šťavnatý řízečku! ty měrná jednotko všech gastronomických úspěchů, Ty s tělem svalnatého kulturisty... I Ty, s šlachovitým tělem sportovce... Ano, i Ty, prorostlý přelude českých pivnic... Není úniku. Není úniku! Není úniku!!! Myslím, že první den stvořil Adam řízek... (A i Bůh viděl, že je to dobré.) :-)

Helena
10. 12. 2000
Dát tip
Ženatej :-))) mluvíš z duše :-))) normálně mám smažák ráda, ale chutná mi víc, když ho připravuje masožravec :-))) dostat ho na talíři od tohohle vegetariána, jako by mi ho nutil, nevím jestli bych neblinkala

JiKo
10. 12. 2000
Dát tip
PMTSS (Přesně Můj Talíř Smaženého Sýra) za obsah máš jedničku s hvězdičkou 1* :-)))) Téda já miluju smaženej sýr.. mám teorii, že kvalita hospodu se pozná dle smaženýho sejra :-)))) Trochu podpásově: prosím prosím věnuj mi tu básničku :-)))))

JiKo
10. 12. 2000
Dát tip
Jéééé a moje druhý nejoblíbenější jídlo je vitamín Ř (řízek) Ženatej na Hrad !!! :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru