Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nezahyneš; bez života

17. 05. 2005
15
0
3270

pro všechny hokejky, které se zlomily u čepele

naučím tě milovat

po ledu

nechat po sobě bruslit

noži naostřenými chladem

nezraníš se

 

neprocitneš

jen té vodě budeš závidět

volnost tvaru


Andulka
18. 05. 2005
Dát tip
tve odpovedi na me kritiky me pobavily....hi hi hi....skoda, ze jsou k nicemu...ja to myslela tak dobre....:-)....Jinak mas pravdu s tou mou positivnosti.....ja si myslim, ze svet je plny sr****...a tak zkratka mam rada veci, co me trochu povznesou.....posili moji viru.....a vzbudi ve me neco krasnyho...:-)...vsechno kolem nas nas nejak ovlivnuje....a ja chci byt ovlivnovana jenom tim dobrym....se spatnym uz mam beztak dost prace se toho zbavit....:-) Jezisku, ja se tu nejak rozpovidala...:-)) hi hi....Dej mi vedet, az bude neco noveho. Uprimne, jsem zvedava jak dlouho dokazet kloubit hokejku se zivotem a laskou...:-) Drzim palce. Vsechny ctyri....:-)))

Alimra
18. 05. 2005
Dát tip
neprocitneš jen té vodě budeš závidět volnost tvaru *

Andulka: tak to se ti bude určitě líbit můj pinklub pinksmak.cz že něco neni pozitivní, neznamená, že to neni dobrý je hezký se usmívat, ale hrozný do toho někoho nutit a smutek přece neni až tak negativní... Alimra: díky:))

Andulka
18. 05. 2005
Dát tip
kurna....to ja prece takhle nerekla...ze kdyz to neni positivni, tak to neni dobry....smutek kratkodobne neni negativni.....ale kdyz je dlouhodoby, je z toho deprese....:-))) S pozdravem ->Hynku, VIleme, Jarmilo...je maj, lasky cas!..-> se pro dnesek loucim...a preju krasny den...:-)

otmar
18. 05. 2005
Dát tip
a tož tak

Sarrah
18. 05. 2005
Dát tip
hmmmm....tip

Andulka
17. 05. 2005
Dát tip
hm...:-)))) zajimave...:-) podle me by to chtelo malicko upravit....spis se nad tim zamyslet a doladit.....Jinak je to fajn.....a dohromady s nickem je to skvele...:-)

:)) ale nedokážu si úpravu představit, to mi budeš muset povědět...

Andulka
17. 05. 2005
Dát tip
co jsem tim myslela....ja se opravdu vyjadruju jako kun....:-) timto se ti omlouvam.....ja mela na mysli opravdu jen detaily naučím tě milovat po ledu -> jak po ledu? co treba v tom smyslu, kdyz kostka ledu taje na vasni horkem tele.....takze misto po ledu...by mi tam treba vic sedelo s ledem....protoze to ctenar muze mit vyse zminenou predstavu....anebo taky to muze znamenat....ze i kdyz je clovek led....ze laska s nim umim pracovat...to neni problem...i led roztaje.... nechat po sobě bruslit -> hm...nezne po sobe bruslit....nechat po sobe bruslit zni tak jako ze kazdy muze o me polena lamat....:-))) noži naostřenými chladem nezraníš se -> jak to vis...mozna to bude bolet, ale krasne.... Me lepsi vyjadreni nenapadlo....ale jenom jsem ti tak chtela ukazat, abys me lepe pochopil , co jsem tim myslela...s tim trosicku si jeste pohrat....:-)

a jéje po ledu - jako třeba po francouzsku a tak:)) hele, zase mi sem dosazuješ nějakou svojí pozitivní myšlenku, která tam nepatří led je nehybný, necitlivý nechat po sobě bruslit - si pochopila správně a má to i hlubší význam.. nezraníš se - zase polemizuješ tam,kde je to jasný já vim, že si tvůrčí, ale přece nemůžeš v básni napsat jako čtenářka báseň druhou... podle toho cos napsala nemyslíš "pohrát si a prohloubit víc báseň" ale předělat ji k pozitivně laděné básni taková kritika je milá věc ale na nic

Zuzulinka
17. 05. 2005
Dát tip
No já v tom vidím trošilinku jinou hloubku....rozebírat to nebudu, ale někdo hold bruslit neumí..jak na ledě, tak ve vztahu...tip

:)) dík

_Psyché_
17. 05. 2005
Dát tip
bezva *

Eidam
17. 05. 2005
Dát tip
to jsi celý ty :o) hockey ..to je tvoje..tip

overflow
17. 05. 2005
Dát tip
nejen pro hokejky... ...aktuální*

:)) mám hold plnou hlavu puků děkuju

Eidam
17. 05. 2005
Dát tip
jo jo :))))))))))))) zapukáme :o)¨)))))))))))))

angelik
17. 05. 2005
Dát tip
ja myslim, ze vyborna miniaturka:)

dík:)

Honza_Princ
17. 05. 2005
Dát tip
Hnidousy jedou.

Honzo, díky moc:) Satori: ale ale, ty jsi vzdělaná fanynka, hm:)) jo jo, ty laminátový klacky nejsou k ničemu ale hokejku, kterou měl např. Gretzky bys zabila i vola, měl ji ze speciální odlehčený oceli a ta se nezlomila nikdy

Excellence
17. 05. 2005
Dát tip
krasna tip

Satori: já ti ani nevim, jestli ještě někdo má, je hrozně drahá on jí měl v dřevěným pouzdře, kvalita ale asi se bali, že právě ta nezlomnost je nebezpečná Excellence: díky!

dik

slonovina2
17. 05. 2005
Dát tip
také slonovině se to líbí moc....tip Jardo a pozdrav od Hlinky

:)))vole s ávií!:))))

už jsem s beatrice mluvim.. a souhlasim:)) to tam budou samý holky?:)) tak to já nikoho nevezmu! ještě abych si přived konkurenci... ani nápad!:))

:)) čau

dadik
17. 05. 2005
Dát tip
tak snad ještě tahle, když jinak nedáš...:)) t

nedám!:)) a klidně buď kritická k těm ostatnim nesežeru tě (jenom trochu:))

chaImin
17. 05. 2005
Dát tip
hehe jen se bojím, že autor z toho s přehledem vykličkuje 8^)

prenatal
17. 05. 2005
Dát tip
*

chalmin: nene, s hokejem je konec,teď jsem básník prenatal: díky!

Damien
17. 05. 2005
Dát tip
si uděláš maturitu a honíš si triko, co?:o) t.

:)) dík, tebe rád vidim (ale jinak tu maturitu mám za tejden a bojim)

Damien
17. 05. 2005
Dát tip
ty mi to nebudeš věřit, ale nevim, kterej seš:o))

no přece Jarda! :)) pozorující

Damien
17. 05. 2005
Dát tip
ty voe a já tě tipoval na holku:o))

:))ježiš ale proč?

Damien
17. 05. 2005
Dát tip
proč - nevim, asi jsem myslel, že recese

já už myslel, že píšu jako holka (!) no dobře:)) ale recese je to pořád, jen trochu vyhnaná nezvyklym směrem než normálně

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru