Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

kozmický imidž

19. 05. 2005
0
0
1858

ohne prolog

 

Menšia imidžofka

-Kokot! Opilec! A ešte k tomu! Opilý je, šak nevidíte?! Alkoholik, lúbi si vypit.

-Raz za čas si dám pivko, dve-tri, a hneď sa takéto spustí, to ako čo má byť, to prečo?, včera jedno, predvčerom nič, predpredvčerom jedno, predpredpredvčerom nič..

-Opilec!Luže! Alkoholik, majú to v rodine-i jeho dedo pil! Opilec.

-Neviem odkiaľ si prišiel a prečo si tu, ja o teba nestojím a iba si kazíš imidž, neviem síce kto si a nechcem s tebou tráviť priestoročas čo nás čaká, ale imidž si si pokazil, to ti ukážem.

-Čo to zas trepe?Há, ľudia, čujete? Vraj nejaký imiďž a priestoročas, sa pozri na seba, ožran! Jak si já možem pokaziť imidž?Nevieš o čom rozprávaš, máš delírium?Há? Ľudia, má delírium, je to ožran, hanba nášho okolia! Čo s ním?

-Nie ty, lež já ti skazím imidž zdeterminujem ho na budúcnosť, v ktorej budeš mať tento hrdzavý drát miesto iskry v očiach. Tu ho máš! Imidžová zmena priestoročasu.


Renas
21. 05. 2005
Dát tip
totok je pičovina. nehnevaj sa, ale kŕč? áno, to je to správne slovo

r:co vám to říká ten váš mozek pane? co se vám to snaží napovíst, víte co?! de mu jenom vo jedno, ch vás zmást..a tak se mi zdá, že se mu to i povedlo! žádný kŕč, to sa jedná /z mojejeho pohledu/ o dílo jiné /ale iba jediné zatím/

ašuro:divný divný..a čo tie moje kritiky /ešte k tomu/:kurva!

ašuro:nerad to priznavam /vseobecne sa nerad priznavam/, ale si ma trochu trosku trosilinku dostal /ale nemysli si ze nazdy!som totižto neurotik!/

REDH0T
19. 05. 2005
Dát tip
Nebuď nasranej. Prostě jen hrajete horší hokej než my...

inlajn
19. 05. 2005
Dát tip
...todle psal minimálně sladkej.....se vsadim...

redhot>počkaj, my..ty..neser ma, ja hokej moc nerad, ne že byh se neukal, ale poravdě, v hlubším zámyslu..někdy něco vo tem napšu,ale teď prostě nmám čas, snadt jenom..zamysli se i ty RedHote

inlajn:jak sadkej, se npamatám, že bych žral čoklit, neb snadt..skrýva s za tím něci jiného, co? n ta řekni ohavo!, vždyť ty mne ignoruješ, ty mňe neodpovídaš!Furt!No tak, odpověz mi, Vitre, proboha ťě prosím..

inlajn
19. 05. 2005
Dát tip
...že text vypadá na Minima Sladkýho...))

...to nie je minim....to je taka pistanska uderka....naklikni si Renasa...tu jeho kapelu...uvidis...

ty hovado sproste inlajnovske a ty ašuro, ty si z Bra-ti-sla-vy?

..jo bratislava ani jako vino ani jako kava...

...som posral text....no nic...

ašuro:neviem čo ti mám napísať, ale berem si práve a sťahujem práve tvoje posledné pár díla člověče já opět zapomńel kdo já jsem na svou kraličtinu.jó já se ti pak ozvu s tima kritikama.serus!

...jo zdal si sa mi taky nesvoj...divny...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru