Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Polemika s hajzlem

15. 12. 2000
0
0
1215

Reflexe jednoho mého dřívějšího díla.

Je-li posera bez myšlenky Pak jím nejsem Až příliš mne napadá.. Že pravidelnou stolici neutajíš Nehrozí vodorovné šibenice Lze obrátit libovolné nekonečno A zcela bez následků Vysrat se na každou oprávněnost Důslednost čouhá z iluze nad davy Pan posera se nedá koupit Zvlášť na značce prázdnoty V rytmu papírových činelů Při pravdovádění hajzlem S mlčením očí nejdelších metafor Pod laťkou osudů padá chimérou Balancující pod hlasováním Rozviděného zázraku Spoléhá na své nadprůměrné dlaně
Narkissos
16. 04. 2002
Dát tip
neznám polemiku s kouzlem, nevím kdo to napslal ale tohle fakt skvělé, nádherné, takže tip jak prase

nádhera....

Sala
01. 03. 2001
Dát tip
No jo, musíme se někde ..vys..ulevit! :-) Ufff...a je to! Dlaně papíru postačí..hovadným se tlačit :-))) pro jednu hromádku se to tu (od věci) povykuje...

Klárka
09. 02. 2001
Dát tip
Chápu, že "autor" neodolal svým nápadům. To se mu stává často. Nechápu, proč si myslí, že bychom si měli myslet, že autor tohoto dílka a autor Polemiky s kouzlem je jeden a týž člověk. Pokud se směje smysl pro humor, jsem ochotná se zasmát s ním. Hehe. A vy všichni (proto to avízko) si pamatujte, že všechno, co řekneme, může být zneužito proti nám. Dokonce i naše vlastní jméno. Dokonce i naše vlastní básně. Tak Bacha ! :-)

Bibša
26. 01. 2001
Dát tip
Zdene???

Janis
23. 12. 2000
Dát tip
No jo EXHIBIONISTI .já jsem přes ty úchylky machr:-)) Ale jinak,každý má právo vidět věci po svém.

Merle
20. 12. 2000
Dát tip
zas nějaký ubožák... koukám, že dnes už exhybicionisté neroztahují po parcích pršipláště

Dědouch
19. 12. 2000
Dát tip
jojo,mindráky sou svinstvo...

ALOHA
17. 12. 2000
Dát tip
to má byť vtipné ?

Vio
15. 12. 2000
Dát tip
Tomu říkám jiný pohled na věc!!! ;-)))

Lyryk
15. 12. 2000
Dát tip
Pochybuji, že by ses byl schopen podepsat pravým jménem. Vždycky když jednáš nezákonně dělá to někdo za tebe, tvoje pistole, tvoji vyděrači. Zde ovšem selhal dokonce tvůj mozek. Tvoje ubohá mystifikace je pouhým porušením autorských práv a práv na ochranu osobnosti, pokud ti to vůbec někdo dokáže... Ale to ty dobře víš a tak ses statečně podepsal jménem, které ti nepatří.

Vyjan
15. 12. 2000
Dát tip
Nemusím se vyjadřovat ke každému hovnu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru