Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O Palcích

25. 05. 2005
1
0
2125

Kdysi ste nemívali pravdu o mývalech, kteří opravdu nehulili, nyní zahulili a dopadlo to takto krasuplně:

Malý a velký palec se navzájem požírali a hleděli na slunce, které mělo úplně jiné pohlaví a svítilo převelice. Viděli samé LSD Pictures, protože měli velkou hlavu. Nafoukla se barevnými balonky. Jo, a byla fakt naprosto krásná a milovaná všemi penály. Nejen tím doktorem, ale i létajícími ptáky, tučňáky a taky tuňáky. Chtělo se jim létat. HA HA.

„ A teď něco úplně nového od naší kamarádky slívy,“ křičeli, protože si mysleli. Mysleli na Tečku v mrazničce v agonii mravenčích nožek. Nejenže to, ale i „to je dobrý“ Ukazatel jim to ukázal. Napsal tam čísla stran a bylo mu to úplně jedno, protože to stejně nikdo neviděl, což  se Triple  „Exhiboušovi“ Crayonovi nelíbilo……

Malý palec se zvedl a uzřel velké chlupaté ruce. Na rukou byly opravdové chlupy, byl jich sudý počet a začly skučet. Bylo to tak velice vtipné a divné. Jako kdyby tam přišel Alois „shoď tu židli“  Hajler, nicméně tam nepřišel a byl mrtvý a tichý. J jako Wandal. V ulicích, které se na nás dívaly, plné kuřat a grafitti (?) Milují se a hulí drahé posvátné věci. „Ve vědeckých sférách to nazýváme syndrom zkouřeného kuřete,“ poznamenal vědec. Bylo to děsivé a chlupaté, jako když 3322 „to už bude mrtvej, drahoušku“ soubor zezelenal závistí. Je to veliké. Malý hlod se zabydlel v lastuni mrtvých klobouků. Tam totiž žádné palce nesoudily a bez cenzury je klobouk živ. Jo, jenže cenzura tu byla a klobouk mrkev. Cha, palce byly šťastné a zelenorůžové. V té listině se nic nepíše. „HaHaHa,“ zasmál se modus a ubalil si brko. Bylo to velice psycho. Jako Lennon.

 


houmles
07. 07. 2005
Dát tip
aspon mackadlici? alebo male mackatko, len tak do vrecka, nebolo by?

Ach!!!!! Achich achich slíva. Ňamííííí

1. ono je to posvátné, pište jen pište kritiku, my vás ya to yabijem a vpak se znovu zrodíte v podobě ufíra 2. narodil se z muchy a bude z něj moucha a umře

Renas: Jsi krásný mužík z květináče

Renas
30. 05. 2005
Dát tip
som mužík z krásneho kvetináče, ale neni som si tým až tak istý, lebo Karol hovorí, že to neni kvetináč, ale iba platinová mucha od susedov.

Renas
27. 05. 2005
Dát tip
čO ZA DEBILOV? WILIF: POCIT ZDROGOVANOSTI?čO? ELIRENA: LOGIKU HLADAJ V MATEMATIKE ALOIS: BOHUZEL PRO TEBE I TVé BáZLIVé KOLEGY Z.Z. SLíVA: TAKY TE S KOLEGY MILUJEM*

v tom nemá bejt žádná logika! teda aspoň myslim, moc si to nepamatuju...STEJNĚ VÁS VŠECHNY MILUJEM!

WilliF
25. 05. 2005
Dát tip
Eh ... tak tohle neee. Ze začátku sem myslel, že mi tahle úchylita navodí pocit zdrogovanosti, ale bohužel to ve mě nevyvolalo nic. Jenom zmatek bez logiky.

To nemá navodit pocitek zdrogovanosti, ale fubec nic. NEMÁTE MOZKY, MALÁ SLÍVA JE ZCELA ZMATENA, V NOCI SE JIM O TOM BUDE ZDÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alojs
25. 05. 2005
Dát tip
souhlasím - bohužel pro tebe - s kolegy. Je to hodně sjeté :/

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru