Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nevhodné potraviny

26. 05. 2005
1
3
1919
Autor
Vallery

Co bychom neměli jíst? Proč je co škodlivé? Jak bychom jíst měli?

Lidem v přístupu ke zdravému stravování, podle mého názoru, brání 2 věci:

Za prvé - informace o tom, co zdravé je a co ne. Je prováděno hodně výzkumů a pozorování. Často se k nám však informace dostávají se zpožděním nebo pokroucené. Stává se také, že výrobci nezdravých výrobků tvrdí, že jsou pro nás nezbytně nutné, a tak nás uvádějí v omyl.

Za druhé - lidé sami. Občas víme, co je pro nás nezdravé, a přesto neodoláme. A pak si dáme uzené vepřové, zmrzlinu, čokoládu, bonbón apod. a utěšujeme svá svědomí slovy "pro jednou se nic nestane".

Podělte se o své zkušenosti. Pokud máte zájem, může zde vzniknout i kuchařka zdravých jídel. V této kategorii se navíc mohou hromadit básničky o různých jídlech.

3 názory

Ferrda
17. 04. 2008
Dát tip
Hleďme zde je tedy ticho až moc

Ferrda
11. 07. 2007
Dát tip
takže jsem se rozverně vrátil a vidím, že se dá diskutovat leda sám se sebou, to jsem po půl roce opravdu nečekal

Ferrda
25. 01. 2007
Dát tip
Takže k tomu prvnímu, jak zjistit vhodnost - ještě to rozvinu --je mi teprve skoro 60-- k lidem samým , to je na serii rozprav nabízím ICQ 217070067 - doufám, že to pojede --tedy ta diskuse k té kuchařce -- mám i vlastní recepty, ale nejsou jednoduché ! ještě mail MGFerda@centrum.cz

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru