Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ZRADA

29. 05. 2005
0
0
914
Autor
By_my

ZRADA

 

Znáte ten pocit,který vás vnitřně sžírá.Ptáte se sama sebe proč a co k tomu zatraceně vedlo???Ne?Měli byste.Lítost a hlavně poučení z chyb je velice důležité.Jenomže existuje jenom přítomnost.A i kdyby šla minulost změnit tu chybu byste udělali později.Aspoň já si to myslím…..

Víte jaká je jedna z nejhorších věcí,která vás může na světě potkat.Je to pocit jako by jste měli uvnitř sebe dýku,ale takovou která nejde vyndat.Ta bolest je neuvěřitelná.Krade lidem z tváře úsměv a sem tam dokáže vzít i život.Už jste přišli na to co myslím?ZRADA!!!!!!!!

Je to už dlouho co existovala dívka,která se bála,snad lásky a snad budoucnosti.Bylo těžší získat její duši než její srdce.Málem ztratila to jediné co ji dávalo naději,že každý další den bude štastná.A to právě tím zabodáváním dýky.Nazvu ji proto Zrada,protože tím se provinila.Tak nejhůř jak mohla.

Žila sen jaký se jí nemohl splnit.Jako by si vytvářela vzdušné zámky,ovšem zdi byly tak vysoké,že dříve či později z nich musela spadnout.Ale její činy nejdou omluvit.Ublížila bytosti,která ji milovala z celého srdce.Nestačilo jí pouze opustit,musela do rány přilít více krve,bolesti.Naštěstí si uvědomila co všechno mohla ztratit,ale co vlastně ztratila.Je možné,že  zase jednou dokáže pohlédnout do těch očí co zradila aniž by nepomyslela na to jak moc dokázala ublížit,objeví ztracenou čest,lidskou důstojnost a zaslouží si být opět milována.Má před  sebou ještě dlouhou cestu.Věřte mi teď má kudlu v zádech ona a tentokrát si zaslouží trpět.

Ovšem mezi lidské vlastnosti  také patří odpuštění.Když skutečně uvidíte  lítost nad skutky jimiž se provinil právě člověk který zradil vás,pokuste se mu i přes veškerou nenávist odpustit.Myšlenky a svědomí mu nikdy nevymaže,ale třeba se mu zase alespoň podaří v noci opět klidně usnout…..


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru