Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

K.Y.Z a N.O.P., No.2

03. 06. 2005
1
0
914
Autor
Shogun

Celý název je \"Kroniky Yanových zážitků a něco o pomerančích\" a navazuje to na \"Filosofii moderního pomeranče\" a K.Y.Z a N.O.P., No.1, ale číst to kvůli tomu nemusíte...


29.3.16
"Někteří lidé si naprosto nesmyslně spojují pomeranče s ropou. Dle našeho výzkumu se můžeme domnívat, že vůbec nevíme proč. Z oficiálních zdrojů se nám nic zjistit nepodařilo, ale z neoficiálních taky ne. Akorát včera v hospodě nám jeden člověk nabídl zajímavou stopu. Mohlo by to totiž mít něco společného s člověkem jménem Yan.Z historického hlediska je to krajně nepravděpodobné, ale psychologové nás ujišťují, že ňákej magor se najde vždycky."

25.5.16
Yan odložil oficiální správu ministerstva vnitra a trochu zákeřně se pousmál.

27.4.16
Yan se rozběh, se odrazil, přeletěl, dopad, se překulil, se oprášil a se zatvářil uraženě. Porota zatleskala a poslala ho do háje. Blonďatej kůň ho ignoroval. Čerstvej pomeranč se oloupal a sežral. "Když myslíš..." zareagoval (pohotově) Yan a vydal se směrem k nádraží. Tam už čekal taxikář, co se mu smál do xichtu. Do toho začalo pršet tak, že nebylo vydět na krok. Na Yana padala lehce depresivní nálada, tak šel na druhý nástupiště, kde si za pětku koupil žvejkačky z takovýhotoho automatu. Město se utápělo v dešti, Yan v sebelítosti. Taxikář byl naštvanej, protože mu napršelo do auta. Porota byla znuděná, protože se nic nedělo. Koně všichni ignorovalim, protože byl děsně nesympatickej. A pomeranč... (?)

10.5.16
Náhoda to nebyla. Ůmysl taky ne. Byla to žirafa. Voranžová jak pomeranč. Zasviněná vod ropy. Za ní stál barel, vlevo od ní mezek, vravo od ní hora a před ní pan fotograf s párátkem. Barel byl plnej ropy, mezek toho měl plný zuby, hora se nudila a fotograf ne. Yan to všechno natáčel na špulku vod niti a dal si záležet na tom, aby bylo poznat, že se to odehrává v Kuvajtu. Po třech minutách to zastavil rozpustil a odeslal. Na adresu jistýho pane ministra, kterej mu šel už pěknou dobu po stopě. Samozřejmě nezapoměl přibalit dopisní bombu a větev šeříku.
Shogun
21. 06. 2005
Dát tip
Diky moc... už sem myslel že si to ani nikdo nepřečte...

ketjusha
17. 06. 2005
Dát tip
špulka od niti =o* a pomeranč? chutnal:) Me se to libilo. Moc. Je to takovy naIvni:) Akce. Tip jak hrom. Mam z toho slzy:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru