Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Slepice

31. 05. 2005
9
0
3035
Autor
sacco

druhá reakce na gabovo PAJPU a popis momentální situace, kterou jsem právě zřel a téma, které jsem jsem chtěl už dávno napsat .... protože kraviny ke kravám a naopak.



slepice
tu kráčet vidím
já chuť si nechám zajít
kráčejí naše
účetní

sacco
20. 07. 2005
Dát tip
nicoll: fuj... já bych od nich nic nechtěl... :-) no ne, pokud by byly soudné, tak by se nic nestalo, zamyslely by se a poučily..... ale to se nestane. jazena: máš pravdu, není to tak o účetních.... ale mě je to tady nejvíce na očích.... a stále je rozdíl účetní a účetní.... ale to tady nebudu rozebírat

Jazena
19. 07. 2005
Dát tip
Tip. Ani účetní to nemají jednoduché. Znala jsem několik finančních i mzdových a dělat bych to nechtěla. A to jsou už teď na to slušné programy. Jenže ono to není o účetních, že? Když je někdo slepice, může dělat cokoli, stejně jí zůstane.

Nicollette
18. 07. 2005
Dát tip
ty by ti daly :-) kdyby věděly :-)

sacco
10. 06. 2005
Dát tip
studium na OA si dovedu představit velice dobře, studium na OA v Šumperku jakžtak taky, ale studium ekonomického lycea na OA v Šumperku už stěží, to máš pravdu. takže jsem mohl těžko odhadnou, kam tě pak kroky povedou. ale jestli je to flákárna, tak moc s tou vysokou nepočítej.... zakrníš a pak se ti na vysoké nebude chtít makat. a divila by ses s jakými základy účetnictví mohou lidé účetnictví pojmout jako svůj obor a pracovat v něm. není problém dělat účetní, když jsi vyučená pošťačka, číšnice, nebo máš hnojárnu..... a to mluvím z praxe. tak dobře, účtařinu ti přisuzovat nebudu :-) a přeji ti nějakou tu vysokou, ale myslím, že se by ses měla už docela rozhodovat ne?

:o) doufám, že ze mě nikdy nebude účetní, i když studuju ekonomické lyceum na Obchodní akademii v Šumperku :o) t*

Kachora
09. 06. 2005
Dát tip
:-)...TIP

sacco
09. 06. 2005
Dát tip
... proč ne? hlavní účetní přece není špatná práce. jo, leda, že bys měla větší ambice.... vysoká.... a pak budeš hoooodně vysoko :-) tak ti to přeji. ale nevěř v závratně rychlou kariéru. takhle to nefunguje.

sacco: no vysokou plánuji, ale jakou...to zatím netuším...ekonomické lyceum má jen základy účetnictví a ekonomiky, takže hlavní účetní ze mě fakt nebude... Tento obor je něco jako gympl akorát se zaměřením, je to vlastně taková přípravka na vysokou...i když se mi občas zdá, že je to flákárna :o))..

sacco
01. 06. 2005
Dát tip
gabe, neříkej, že máš obdobné zkušenosti - a že by snoopík a slůůůníčko taky?????...... :-))))
světe div se!!!! Bože ochraňůj nás a zbav nás slepic!!!!!!

andromeda
01. 06. 2005
Dát tip
já k těm slepicím zřejmě budu patřit taky - právě jsem si dělala kurz účetnictví - takže SLEPIČÏ TIP

Náhodou, nepodceňujte slepice – třeba taková Ginger ze Slepičího úletu...

sacco
01. 06. 2005
Dát tip
holky, tak jak není účetní jako účetní, tak není slepice jako slepice. slepičí úlet - to byl fakt úlet, byla to pěkná "ptákovina" :-)) ale líbila se.

_Rebelka11
31. 05. 2005
Dát tip
teď jsem si tady poprskala monitor müslli, jak jsem vyprskla smíchy, docela výstižný :-)), t*

DRAHT
31. 05. 2005
Dát tip
Jo, paráda. Koukám, že se PAJPU ujalo, a že to vzali do rukou opravdoví mistři. TIP

sacco
31. 05. 2005
Dát tip
reb, ještě že po mně nechceš, abych ti šel utírat monitor - já se k tomu odhodlám totiž tak jednou za rok - a obvykle tam pak přibudou šmouhy, které tam předtím nikdy nebyly.... a nevím, časem asi zmizí, nebo si prostě zvyknu. müsli tam nech, třeba ti to bude lépe myslet, až budeš taky psát pajpu. no drahte - ....vzhledem k tomu, že jsi už taky jedno napsal - zatím sice jen do kritik - tak mohu souhlasit s tím, že se toho ujali skuteční mistři. jak jsem někde napsal, my s gabem jsme tak maximálně blázni, ale to je asi vše...

zelva
31. 05. 2005
Dát tip
To fakt nemá chybu...tip

_Rebelka11
31. 05. 2005
Dát tip
:o)) utírat nebudu (taky se mi do toho věčně nechce :-D), časem opadá :-)) (fuj, teď nad tím přemýšlím a radši to asi utřu, myslet po müslli půjde snad i tak) :-))

sacco
31. 05. 2005
Dát tip
zelva: jsem rád, že se líbí.

sacco
31. 05. 2005
Dát tip
reb, to víš že jo, špína po dvou centrimetrech opadává sama.....

gab_1
31. 05. 2005
Dát tip
ajajaj...něco mi to připomíná!! :-)))))) t*

:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru