Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Slívivka kvurotuřet

31. 05. 2005
1
0
1302

Uvidí te ten den v našich snovech

tak dobře, vlastně to bylo zcela jedno kdyžtak to rtoitž bylo totožnéá, ó tohle bylo když jsme slyšeli vojtův hlas na dně oceánu v našich čárkách,,,  kvurotuřet, řeklo kuře a chcíplo, to nebyl konec to byl nový skácený les v představách slepice, jkfhwirvetgáeýt, proneslo kuře zniovu a zklátilo jeho předka v polí ch, vžžžžžžžžžžžž cítili všichni stejné vibrace, ale byla to jen kuřecí slova, byla to jen slívivka když odumřelá sehnala pitivo v podobě jogurtu,jogurt  "nikdo-mi-nevěří" slívivka byl zde a útočil, ua skříplo to v nemachápajícím mozečku slívivnice slinice, a to všechno sme CÍTILI v vražda vražda vražda, malý muž na ta slova nereagovali když zemřel jako dítěčko v malinlililinkaté hodspůdce v leswíčku ya domečkem. rstl tam máček, houbičky, zvířatka, kuřátka a všichni byli veselí a hravíííí kvurotuřetkvurotuřetkvurotuřetkvurotuřetkvurotuřetkvurotuřetkvurotuřetvkvurotuřet, kuře jsitěm to v smyslu mělo záchvat.

tomua si nikdo nebude rozumjet, akle je to silný příběh a dalo by se to zvrhnout jesště víc. ano zvrhnemetovnačích pesech.

 

je to kvurotuřet a nikdo to nevyvrátí. tečkatečnatečkavnás



Pisces
14. 12. 2005
Dát tip
hustě se tu někdo semlel :)

Vlasy
03. 06. 2005
Dát tip
Vázané verše???

My nechlastáme

Gedžitka
01. 06. 2005
Dát tip
Tohle není z hulení ani chlastu, tady už je potřeba odborného lékaře:-). Každopádně Gedžitka má ráda zelený deštný prales...

REDH0T
31. 05. 2005
Dát tip
kurva, nechlastej tolik...

John_Ceder
31. 05. 2005
Dát tip
já ti závidím..

Nicollette
31. 05. 2005
Dát tip
je to jen pár volných zhuleneckých asociací a přiznám se, že nic lepšího bych asi nevymyslela..... někteří spisovatelé brali drogy, aby psali jako géniové.... tady to bohužel neplatí

Teda že sem Slíva tak tohle je fakt podivný...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru