Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

(pokračování thingy co eště nemá názef)

10. 06. 2005
3
0
1582
Autor
kgirl

----

            No je to fakt děsivý, skoro mam chuť z týhle frankensteinový díry utýct.A víte co?Možná bych mohla jít navštívit jednoho z mých nejlepších kámošů (No nejni to ohromě cool mít dva kluky za skoro nejlepší kamarády?).Jde o dva zapřisáhlé nepřátele, bláznivýho,šílenýho  a perverzního Kuo Kang Chena, kterej je poloviční číňan a Ricka Fogdena, který má sice pradědečka z Nigérie, ale ta 1/8 nigerských genů se na něm rozhodně nijak neprojevuje, takže vypadá dost nudně.Vedle Kua rozhodně.Jenomže Kuo je te teď se svýma sestrama ,nečísnskou sestřenicí,čínskou mámou a čínskou babičkou na Kypru, takže jsem se rozhodla navšívit Ricka.Z čehož vyplývá že musím podstoupit riziko padání vlasů a vyjet výtahem do šestého patra.Ve vedlejším domě, samozřejmě.V Lilian Street je takových domů celkem pět (náš okrový,Rickův šedivý,okrový s kancelářemi,žlutý-tam jsme s Kuem chodili provokovat nerudného vzteklého dědka Hawkese a šedý ve kterém jsou byty s pečovatelskou službou a soukromá ordinace ORL).*Chtěla bych dodat že teď se s Kuem dědkovi Hawkesovi spíš vyhýbáme, protože mu jednou přetekly nervy a hodil po Kuovi láhev od piva, která ale zas až tak od piva nebyla, protože v ní ještě nějaké pivo ještě bylo.Bohužel se trefil, což Kuo pochopitelně neočekával.Mnohem horší byla ale podle jeho slov reakce jeho matky, která je velice zbožná a sebemenší závan toho ďáblova moku v ní vzbuzuje nesmírný odpor.

            Po marné snaze najít nějaké použitelné a hlavně moje boty (tak mě napadá že to nejspíš bude tím že jsem si ještě nestihla vybalit) jsem se byla nucena spokojit s Paiginými keckami které mě mimochodem strašně tlačí a jsou růžovo-hnědé.

            Takže jsem zazvonila u Fogdenů.Nikde nic.Možná je náš hodný chlapeček ještě pořád 

na tom svém skautském táboře.No dobře, skautském jsem si vymyslela, ale není nijak těžké představit si Ricka jak někde trajdá s tlupou zálesáků a obdivuje blatouchy.Právě proto, že R.Fogden,Jr. někde tábořil (nebo táboří) nemůžu s jistotou vědět jestli nemá zlomenou nohu (natřikrát nejmíň),otřes mozku a nebo alespoň popáleniny II.stupně.Protože Rick je:

a)zběsile zbrklej

b)slepý střevo (měl horší známku z tělocviku než Chloe Eastwodová která se dostavila pouze na 21% hodin za celý semestr, a to ještě z několika dvouhodinovek v půlce odešla kvůli komplikovaným zdravotním problémům)

c)nekonfliktní oběť konfliktů


kgirl
17. 06. 2005
Dát tip
Ale hojí se ti to ne...?Doporučuju kokosovej olej nebo měsíčkovou mast... Nee to je vtípek.... Ale skusit to můžeš.

Kimísek
17. 06. 2005
Dát tip
já zase slyšela SÁDLO :-))))

Kimísek
13. 06. 2005
Dát tip
Hm...s tou nešikovností...jsem taky nešikovná...naposled jsem si málem usekla srpem palec :-D*

kgirl
11. 06. 2005
Dát tip
ReWelcome!

kgirl
10. 06. 2005
Dát tip
Jak jako Disneyovky? Ale disney dostal 26 oscarů a 64 krát ho nominovali.... TAkze díky za chválu!

hutch
10. 06. 2005
Dát tip
kotě řekl bych že jich dvacetšest nebylo.. ále ty... tak dvacátýsedmý..)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru