Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

(další pokračování thingy bez názvu)

12. 06. 2005
1
0
2044
Autor
kgirl

Tady je další kousek pokračování...

            „No prosim.“zachrčelo mluvítko.„To sem já, Chloe.Jdeš ven?“„Ne-emůžu.Až za pět minut.“Za pět minut se Rick skutečně v celé své kráse objevil.Aby bylo jasno, tak o krásu rozhodně nejde.R.F.,Jr. je smrtelně bledý, trochu pihatý,má strašlivě srostlé černé obočí, podivný sestřih a těžce nezdařený pokus o knírka.Navíc, i když se to nezdá, má Rick příšerný pajdavý styl chůze.Přesně tímhle olsnivým stylem chůze se vybatolil ze dveří a optal se kam jdeme.Řekla jsem že na obvyklé místo, kam jinam.Obvyklé místo je jakýsi mutant mezi skate parkem, parkem a dětským hřištěm naproti jeho domu (Naproti našemu domu je parkoviště pro nájemníky bytů v Lilian Street, že jde ale o parkoviště není zas tak úplně pravda, protože máma si pronajímá dvě parkovací místa a na jednom z nich si zřídila osobní záhon mrkví,cibule,brambor petržele a bazalky.Manželka dědka Hawkese si zase čas od času na svém parkovacím místě vybalí cosi jako trhový stánek a prodává pletené dupačky a čepičky pro batolata.I když jsem si skoro jistá, že nemá povolení a neplatí daně.).Takže jsme se s Rickem usadili na nějaký pozůstatek notně oprýskané prolézačky, která nebyla jako jediná okupována umaštěnými otravnými fracky.„Tak co jak bylo u bábrdle?“prohodil Rick. „Hahaha, dobře víš že jsem tam nebyla dobrovolně.A co ty, pionýre, co tvůj tábor?“oplatila jsem mu narážku(„Ano pane Oddíláku, ne pane Oddíláku, mladý svišť vždy připraven!“Nepovídej Ricku, že ti to neni povědomí.)„Dobrý.Mamovoucholku.“zamumlal rychle.„Malý chov mloků?Co to proboha meleš?!“(Tohle zní jako uttapradéšký dialekt hindštiny,mečení umírajícího kozla a nebo zamilovaný Rick.Hlavně ať to není možnost III.)

„No začal jsem sníchoditnatáboře.“„Sníh udí úhoře?“„MAM NO-VOU HOL-KU HLU-CHOU-NE!“„Aha, to jsi to nemohl říct bez těch mloků a úhoře?“opáčila jsem nevině.Někdy je docela snadné bavit se v duchu přímo královsky a navenek se tvářit jako neviňátko. „(Rickovo pohrdlivé odfrknutí).“„Aaah...je aspoň hezká?“(I když Rick je jenom můj kamarád, připadám si jako bych dostala ránu pěstí.Co pěstí, kladivem do hlavy.Proč?I nemotorný šprt,magor do počítačů,skautík a bůhvíco ještě, Rick s někým chodí.Teda jako opravdicky, vození za ručičku na veřejnosti, rande a tak.OK, radši si ho nesnažte představit jak někde randí, protože vám vážně hrozí smrt zadušením smíchem...Jenomže dokonalost sama Chloe Eastwodová s nikým doopravdy nechodila,nechodí, a jestli nakonec neskončí s Rickem, až si ta jeho buchta protře oči a dá mu kopačky, nejspíš ani s nikým chodit nebude.Neee to byl vtip, snad.)„Úh...hezká..jo je.Co ty už jsi někoho klofla?“(Pokud jde o cizí milostný život, rozpaky jdou stranou a každý kluk se rád angažuje a poslechne si nové drby.Dialekt umírajícího kozla mizí v nenávratnu.Náš Don Juan pro jistotu změnil téma, co kdybych se zase zajímala o tu jeho krásku,že.)


Mustal
19. 06. 2005
Dát tip
jo jo, fajn... zábavná bejkárna na pokračování, chci víc:)

kgirl
18. 06. 2005
Dát tip
Rekneme ze je to fiktivni. bylo to trochu inspirovany nekym, ale ted fakt nevim, ja sem to psala tak pred rokem a kousek... Ono je tam strasne moc postav a vetsina je stejne jenom inspirovana nekym,akorat tak ty rodice sou dost podle reality... Ja neumim psat takovy ty dramaticky osobni zpovedi, a davat do toho tuny emoci...

kgirl
17. 06. 2005
Dát tip
guess... (je to trosku starsi...patrej tak dva roky a zpatky...)

Kimísek
17. 06. 2005
Dát tip
nevím nikdo mě nenapadá...prozraď sím :-)

Kimísek
13. 06. 2005
Dát tip
Kdo je Rick?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru