Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

zápisky psychopata aneb proč nepiju radegast

Výběr: rebecca13
12. 06. 2005
7
0
1810

dnes jsem si ořezal zbývající prsty na nohách... přijdou mi zbytečné. nic se s nimi nedá chytit... oční víčka se už zhojila. v parku jsem potkal zfetovaného zfetovance... blábolil cosi o svobodě, o lidské kráse, o policejním státě a nabízel mi stříkačku se žloutenkou... vzal jsem ji a píchnul mu ji do oka. jeho bělmo bylo žluté... pak červené. křičel tak strašně, že jsem musel na zbytek dne vlézt do popelnice a přemýšlet nad tím, jak mu to tam v parku na trávě slušelo... s ksichtem od krve a druhým okem šilhajícím na stříkačku. krása.
no v té popelnici jsem usnul a ráno mě probralo ticho... vylezl jsem ven a nikde nikdo. ulice byly úplně vymetené. šel jsem po chodníku a pořád jsem do něčeho narážel... pokaždé se ozvalo "idiote!" nebo "kreténe!", ale nikde nikdo nebyl. žádní lidé, žádná auta... jen nadávky odnikud. řekl jsem si... lidi už to tady asi nebaví, tak všichni vypadli někam ven do přírody a nechali tu nadávky a svou zlobu. no, když tu nikdo není, tak si skočím do samoobsluhy na dlabanec. vlezl jsem tam... regály svítily, mrazáky hučely ... stoupl jsem si k rohlíkům a žačal jsem se cpát. odnikud se ozval mužský hlas "tý vuole. chlape už to nebér!". pak jsem mezi chichotem a šumem z neurčitelných zdrojů rozeznal "ty magoréé!". něco mě chytlo a táhlo kdovíkam. z následného chaosu si nicmoc nepamatuji, páč se všude kolem najednou objevili ONI. lidi. bylo jich strašně moc. kopali do mě a plivali na mě... všichni mi nadávali. a přitom jsem jim nic nedělal, jen jsem ležel na zemi v záplavě flusu a sprostých slov. přistoupil ke mě muž se stříkačkou. řekl jsem si... další feťák... blábolil cosi o policii a svobodě... tak jsem mu vytrhl stříkačku z ruky a píchnul mu ji do oka. krása. křičel jak ten feťák v parku. lidi přitvrdili. nejaký chlapík, rudý vztekem, vytáhl lahváče a rozmáchnul se na mne. pak si pamatuji jen nápis Radegast, cinknutí a tmu.

miirdas
26. 09. 2006
Dát tip
nechutně dobrý..T

evouš
31. 08. 2006
Dát tip
silný kafe...přiznávám se, že mě nikdy nenapdlo zapíchnout někomu do oka stříkačku, ale prosim...*

xoxox
16. 06. 2006
Dát tip
pripojuji se k vyhradam k prebytecnosti tecek, ale jinak ++

Anyz
29. 04. 2006
Dát tip
trochu sem se zasekla, torchu me mrazilo a trochu sem se usmivala je to suprovy ma to hezkej napad tip

Jakubisko
27. 04. 2006
Dát tip
ehhh...člověče bavíš mě...i když to je místy nechutný...tak to je nehorázně čtivý :) *

Pisces
21. 12. 2005
Dát tip
hmmmmm jinej styl, jinej mrav :) ale dobrý je to! *t

zvedavec
05. 07. 2005
Dát tip
no, je to tvrdé, tvrdé... bolo síce zaujímavé čítať pre mňa ten stred a tá časť sa mi páčila, dokonca ešte aj tie prsty na nohách, bolo to také vžívanie sa do pocitov a vyjadrenie nesúhlasu, ale pichanie do oka mi pripadalo pritvrdé, tu sa búrim zase ja. ;)

při čtení jsem se celkem bavila, to jo :o) ta neuspořádanost tomu kupodivu nevadí a sedí mi tam výtku bych měla k těm třem tečkám, které si hodil snad všude, kam si mohl a to i tam, kde vůbec nejsou potřeba, navíc to i ruší máš tam moc fajn momenty a trochu to vypilovat, uklidnit se a bude to super **

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru