Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

obraz

15. 06. 2005
3
0
721
Autor
Amina

V ponurém ránu pomalu chvěl se vzduch. I když bylo ještě brzo kameny ležící v trávě byly rozpáleny horkým sluncem. A čas se tak strašně táhl, zdálo se jako by se snad i na chvíli zastavil.Minuta byla věčností a přesto to všechno trvalo jen zlomek sekundy.Nebotˇ spustil se déštˇ, nejdříve padaly jen sem tam nijaké kapky, vypadalo to jako by nebesa plakala.Ale potom spustil se prudký lijavec.Takový, že musila by se trápit a plakat nad celým světem.Na horké rozpálené kameny dopadal prudký studený déštˇ,začala se objevovat pára.A pokryla ten smutný kraj.Vzduch už za nedlouho nebyl tak dusný, ale byl lehký a čistý.Slunce bylo zčásti přikryto blankytným mrakem a tak nepálilo, vydávalo jen příjemně hřející teplo.Pára pomalu vyprchala,zbyla jí jen část a dávala krajině překrásný výraz, vypadalo to jako by vše bylo pokryto tou nejbělejší krajkou.To už je tolik hodin,podívala se Ema na hodinky.Musela přestat snít a prohlížet si ten překrásný obraz, namalovaný pestrými barvami.Odtrhla se od té nádhery a šla se zapojit do kapitalistického koloběhu života.
Ahoj,líbí se mi, jak jsi to napsala. (Pokud tě to zajímá.)

Amina
01. 07. 2005
Dát tip
jasně, že zajmá.To víš určitě od Pavla.

tak to chodí t.

Amina
16. 06. 2005
Dát tip
Ten konec neni zkurvenej, jen jsem chtěla ukázat jak se na věci dívá dnešní svět.Není čas na snění a rozjímání, jsme pohlceni během života.Amina

vesuvanka
15. 06. 2005
Dát tip
Ten obraz mě moc zaujal - krásně maluješ slovy.... a závěr? - vzpomínka na obraz zůstává...... TIP

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru