Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Tajemství jihozápadní Moravy

16. 06. 2005
0
0
1359
Autor
infoň

13. 8. se uskuteční nekomerční netuctový výlet do míst, kam se s cestovní kanceláří dostanete jen stěží a bez vlastního auta obtížně. Jde o výlet pořádaný klubem, jehož někteří členové se příliš neztotožňují s tím, co jsme se učili ve škole v hodinách dějepisu, narozdíl od bláznů ale kromě dílčí možných omylů nabízejí i některé argumenty, které lze jen stěží zpochybnit. Bylo všechno v dějinách střední Evropy skutečně jinak? Zvažte sami, Váš názor mne zajímá.

Ještě zbývá několik volných míst na výlet za režijní cenu po místech, která mohou být klíčem k pochopení sakrální i světské krajiny, k jednomu z velkých tajemství uprostřed Evropy.

Účastníkům se nabízí možnost slyšet podivné hypotézy přímo z úst jejich autorů.

Poklady dějin se otvíraly jednou do roka na VELKÝ PÁTEK. Vy tuto možnost dostanete nejdříve opět za rok, až se na jaře zazelená nová tráva na místech, která kdysi znamenala svět.

Vám, kteří se rozhodnete pro, bude předloženo zlato dávných tajemství.

Bez tajemné květiny, kterou si ovšem můžete vzít s sebou.

 

Pokud má někdo z Vás skrytý a svůj, skutečně osobitý pohled na naše dějiny, dějiny Evropy nebo světa před více než 750 lety, možná mu bude umožněna účast zdarma na náklady pořadatelů.

 

V blízkých dnes prozradím více těm, kteří se vrátí na tuto stránku nebo si sami řeknou o stopu ke své vlastní dávné a zapomenuté minulosti.

 

Výlet není vhodný pro ty, kteří nechtějí poznat pravdu ...


infoň
30. 07. 2005
Dát tip
dvěma účastníkům lze po domluvě nabídnout účast zdarma - pokud by byli buď přínosem pro ostatní účastníky výletu (svými znalostmi, nápady apod.) nebo z důvodů sociálních

papouch
30. 07. 2005
Dát tip
já byc jel ale jenom s děvčetem, samotnýmu by mi bylo šmůtno

infoň
28. 07. 2005
Dát tip
trasa: Brno - Stonařov - Štěpkov - Častohostice? (bude-li čas) - Vranov nad Dyjí (bude-li čas) - Znojmo (Hradiště svatého Hypolita) program: rotundy a karnery, ve Znojmě prohlídka archeologického pracoviště s velkomoravskými i staršími nálezy s přednáškou Doc. PhDr. B. Klímy. Předpokládaný návrat do Brna kolem 19 h.

angel1
22. 07. 2005
Dát tip
13tého jsem ještě na dovolené ve Slovenském ráji :o( škoda

infoň
22. 07. 2005
Dát tip
pozdravuj slovenské anděly a andílky - v ráji:)

infoň
21. 07. 2005
Dát tip
třetí prozrazené místo: Štěpkov

papouch
13. 07. 2005
Dát tip
sorry já si to smazal, musím si sám sobě poslat aví

infoň
11. 07. 2005
Dát tip
druhé prozrazené místo: Stonařov Odjezd autobusu ráno 7.30 z Brna, po dálnici do Jihlavy (po dohodě lze některé zájemce vyzvednout na cestě - na parkovištích a benzínkách u dálnice, v Jihlavě a okolí atd.), příjezd do Stonařova kolem 9.00.

papouch
11. 07. 2005
Dát tip
100nařov znám

hermit
01. 07. 2005
Dát tip
jihozápadní morava je mi skorem pod oknem, ha, co s ňou máte???? dejte včasně věděti, děti. ti. jako mi, myslím. ba, vím.

papouch
27. 06. 2005
Dát tip
...vono de taky vo to, že v tom termínu se rýsují i jiné akce a pokud nebudu vědět, vo co teda de, tak holt pudu na jinou akci ... bylo by blbý kvůli Vranovu nad Mordyjí odřeknout něco a pak zjistit, že tahle vranovakce je něco úplně co jsem nechtěl...

infoň
26. 06. 2005
Dát tip
První prozrazené místo: Vranov nad Dyjí (na zámek se nepůjde!) ... další upřesnění následovati budou čtenáře věrné ... a zvědavé;)

angel1
20. 06. 2005
Dát tip
jů, šedivý závoj prašný dějin skrytých poodhrnouti? tajemství tajemné objeviti, ke květu pravdy přičichnouti nabízíš? tak infoň dál, zajímáš mne

papouch
17. 06. 2005
Dát tip
jůůů to zní lákavě .... JZ Morava? Třebíč? Tam to znám... Nebo Mor. Budějce? nebo úplně inde? Prozraď, co tajemného skrývá Tvá řeč...

oleandr
17. 06. 2005
Dát tip
to zní doopravdy zajímavě skoro, až podezřele

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru