Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pracovní nasazení

19. 06. 2005
0
0
817
Autor
Verlin

"Mluva!" zařval negrovi do uší, a jeho oči ztemněly. Aniž by pohnul tou vysekanou držkou, vytočil bulvy tak, že se mu v nich objevilo bělmo. Druhý bachař s chlupatými tlapami a niagáry v podpaží černocha chytil za tilko a usmál se zubatým úsměvem. Oči se pod tlakem podlily krví a na spáncích vyrazila žíla velikosti žížaly.
"Promiňte pane." promluvil lvím hlasem. Upocená pracka se pustila a držka stáhla zpátky se souhlasným kýváním.
"Ty chlupatej a děsně upocenej špeku." pokračoval.
Ruka s prstenem masivním jako solidní boxerka mu přiletěla k nosu z boku a spolehlivě ho rozbil tak, že vymaloval ksicht druhého fízla do ruda.
"Ty demente!" zasténal pošpiněný a nasměroval ránu tak, aby spršku druhému policistovi vrátil. V tom se všichni tři začli smát jak retardovaní pepíci.
Negr se tak tak držel při vědomí, bolest se totiž změnila do tupé podoby.
"Jste sráči!" zařval negr a jak při tom třásl krkem, vysprchoval tlusťochy. Jeden ho sekl do zátylku a v klečící poloze mu oba kopli do trupu každý z té své strany až jeden druhého ucítili a rozbolela je z toho noha.
"Z toho už nic nedostaneme, Franto." poukázal na tělo ležící ladem.
"Tak já napíšu hlášení a přidám se ve sprše. Doufám, že tam nebude Kája, v úterý sem nemohl celý den chodit."

Hlášení: Vyslýchaný svědek na sebe hodil psací stroj.
solomon
16. 11. 2005
Dát tip
taky bych tě typoval na tu druhou.........přídavný ména mi nevadí....akorát sem nic nepochytil verline ...ale bejt tak lesba co...

Verlin
19. 06. 2005
Dát tip
má to dva odstavce, tipněte si, která část se skutečně stala

Verlin
19. 06. 2005
Dát tip
jj, to bylo lehký :) s těmi přídavnými jmény máš naprostou pravdu, protože sem tohle začal psát z tréninku (trošk usem si pohrával) přídavných jmén, tak sem se pak už neuměl tak rychle přeorientovat a necpat je tam. jinak díky

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru