Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

V Tunelu na Plzeňský ulici

28. 12. 2000
0
0
730
Autor
drsnejsamec

V Tunelu Nemít do čeho píchnout v sobotu večer je dost votrava. Můj neklidnej hřebec dával pár dní vosobě vědět, kdykoliv zacejtil chlapskej pot. „Tunel je dost dobrej“, volal mi večer domů kámoš George, „pohodička, klídek občas narazíš na dobrýho týpka. Je rozhodnuto! V deset hodin se přede mnou otvírá mříž a zdraví mě sympatickej kluk ve dveřích. Nebyl jsem první, ale bylo vidět, že se to teprve rozjíždí. Neva, dám si pivo a kouknu na péčko. Moje smysly začaly ožívat. Soustředil jsem se na jednoho samce, přivřel jsem oči a v duchu jsem si to začal s ním rozdávat. Nevím jak dlouho jsem dráždil svýho hřebce, ale když jsem začal vnímat svět kolem sebe bylo narváno a vedle mě cucal svý pivo udělanej nevoholenej CHlap. Jeho ostře řezanej profil, vlasy na pět milimetrů a přimhouřený modrý oči se mnou dělaly divy. Jdu na hajzl abych se trochu zchladil a vyklepal svýho ptáka. Stojím rozkročenej civím do zdi a jemně masíruju vocas. Pomalu mi tvrdne v ruce. Ještě jemně naslinit žalud, aby předkožka dobře klouzala a pomalu nabrat tempo.... Neslyšel jsem ho přicházet. Než jsem se stačil votočit, přitisk se ke mně a svou vypracovanou prackou si hráb po mym klacku. Bez ptaní ho stisk až dole u kořene a začal ho leštit jak černošskej Pánbůh svý boty. Dělal mi to, jak to mám rád. Jeho vlastní kanec si začal razit cestu do mejch staženejch kalhot. Trochu mě vodtáh vod zdi, nebránil sem se, a tíhou svýho urostlýho těla mě přinutil narazit si jeho bodák do rozdělaný prdele. Mrouskali jsem spolu. Zajížděl do mě silou a razancí dosud nepoznanou.... Můj plnej kotel nevydržel a explodoval. V tu chvíli se udělal i on. Naše semena se spojily a stékajíc po dlaždičkách vytvořily důkaz naší vášně. Jestli to tam Ti dva samci, co jim to patří neuklidili můžeš přidat svůj díl. Těší se Drsnej Samec
Bambulka
03. 01. 2001
Dát tip
no, snad Ti to pomohlo:o( JETííí!!! ... Ty jsi žůžo!:o)))

StvN
03. 01. 2001
Dát tip
Jet totiž odhalil jádro fenky, nebo čeho, a ani nám neposlal avíza, JETE, tak příště.

Laďa
02. 01. 2001
Dát tip
Musím říct, že mnohem více mě zaujala kritika JET. Ty jeho obraty jsou fakt originál. Asi si tě JETE (nebo JETO?) přečtu. :-)

StvN
01. 01. 2001
Dát tip
Hele, voni maj pravdu. dej se na pohádky.

JiKo
01. 01. 2001
Dát tip
drsnej ? a to si o sobě myslíš na základě čeho?

JET
01. 01. 2001
Dát tip
Škoda jen, že tu ještě není telefonní číslo a popis všech praktik , které autor nabízí a které jsou identické se všemi, jenž se můžeme dočít na všech možných stěnách pánských toalet kdekoliv na světě. Ale i přesto bych asi nezavolal. S erotickou literaturou nemám žádnou zkušennost, naposledy se mě snažil vzrušit Plevův Malý Bobeš, tudíž soudím jen podle svých heterosexuálních pocitů. Vulgárnost použitá samoúčelně, jen pro zdůraznění drsnosamství, spíše vypovídá o jisté deviaci a já se nemohu zbavit pocitu, že tato povídka je účelově smyšlená, jen proto, aby autora náležitě u(spo)kojela. Dějová zápletka je plitká a nemaje na stránkách ni reklamní banner typu např. "Mé kouření nezpůsobuje rakovinu", je pro mě tato cestopisněpornografická povídka komerčně nezajímavá a nebojím se napsat i nudně obšournická. Nutno však autorovi poděkovat za důvěru, kterou nás obdařil, když nás všechny zpravuje o stavu svého penisu, o svých análních a ornitologických dobrodružstvích. Nejeden mladý čtenář by snad mohl i poděkovat za stručný návod "jak snadno a rychle masturbovat", ovšem myslím si, že si asi každý musí nalést svou vlastní privátní techniku sám, tudíž je tento jen jakýmsi příspěvkem do pořadu "Udělej si sám..." Nebudu zastírat, že se tajně těším na další povídku, ve které se doufám dočtu, že autor vzal na své "vyklepávání ptáka" tříkilové kladivo. Citlivějším čtenářům, kterým je tento vulgárně provokativní stupidně oplzlý itinerář análních praktik germanisticky řečeno "ekelhaft", doporučuji, aby se sem však již více nevraceli.

Dědouch
29. 12. 2000
Dát tip
dovol několik poznámek: Pravděpodobně se někdo z místních mravokárců rozhodne tě z Písmáka vyhánět. Na to pochopitelně nemá právo nikdo, považuju nicméně za dobrý tě upozornit že pro tento druh psaní nebyl Písmáč vytvořenej a pokud ti nejde o to provokovat různý moralisty a bavit se jejich okázalou prudérností, jinýho ohlasu se tu asi nedočkáš.Dalším důvodem proč nepovažuju za dobrý sem tyhle věci dávat je i to,že Písmáč je navštěvovanej kromě dospělejch i dětma (pochopitelně že to nemusej číst...ale voni asi přečtou..)pro který asi svý věci nepíšeš.

kafka
29. 12. 2000
Dát tip
čtu v titulku - Písmák - Amatérské literární umění. Tohle mi přijde MÍRNĚ řečeno pouze amatérské a vůbec ne umění!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru