Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

...milenci...

29. 12. 2000
2
0
1263
Autor
Krišpína

...milenci... Dívám se oknem na potemnělou zem, pak zhasínám a šeptám "Dnes si mě vem." Přimykám tě k sobě a cítím tvou vášeň, je to jak nádherná milostná báseň. Konečky prstů se dotýkám tvého těla, je pružné a jemné jako tóny cella. Cítím tvé teplo,tep i dech, pomalu sjíždím dlaní po zádech. V náruči tvé připadám si ztracená, ale ztracení jsou smutní a já nejsem ani zmatená. Líbáš mě celou,hladíš po vlasech, poslední kousek oděvu sklouzl po pase... Bylo to krásné,ale tak úplně nevěřím, že ráno přiznáš,žes tu byl. Kdo z nás se ráno probudí sám, to už vím,na to tě moc dobře znám...
Miroslawek
02. 08. 2001
Dát tip
Žádné téma není a nemůže být originální, snad jen úhel pohledu na ně. Ten Tvůj určitě není, ale pro mé zvrhlé oko určitě není nezajímavý. Některé obraty a obrazy se mi zdají moc pěkné, co u mne dojem z básničky trochu sráží je způsob rýmování a to jak drobet jednoduchý systém aabb, tak i zvolená rýmující se slova a jejich významový přínos.

hermit
28. 06. 2001
Dát tip
viz janis

Janis
29. 12. 2000
Dát tip
mockrát napsané.tedy ne příliš originální téma.ale otázka je co je originální téma?.

Albireo
29. 12. 2000
Dát tip
Krišpínko, píšeš moc hezky a se spoustou citu. Za to zasloužíš TIP. "Konečky prstů se dotýkám tvého těla, je pružné a jemné jako tóny cella" -krása!

Vcela
29. 12. 2000
Dát tip
Určitě souhlasím s Albireem. :-))) Akorát mi trochu kazí dojem změna ve čtvrté sloce.Chybí rým (nevěřím/byl),ale to je detail.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru