Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nic není bez konce

30. 12. 2000
0
1
1710
Autor
Petulka

Každý začátek se někdy rychle, jindy zase pomale chýlí ke KONCI. Všechno jednou skončí, proto je tolik důležité neohlížet se a momenty které zrovna probíhají vychutnávat a vysávat z nich co nejvíce šťávy a vkládat co nejvíce energie. Protože nic se nedá prožít dvakrát. Nic není věčné-mládí,dospělost ani stáří, prostě celý život a vše co ukrývá. Vždycky nadejde čas, kdy je tu KONEC ! Proto je důležité aby člověk věděl, že život prožil a né lehkomyslně promrhal !!!

1 názor

Angeri
20. 01. 2005
Dát tip
To řiká každej, užívej si života, každý chvilky, ale promiň, když sedim třeba ve škole nebo se nudim na brigádě, jak si to mám užít? Sedět v lavici a řikat si: to je super, tahle chvíle! :??? jo říct že člověk by si měl úžívat každou chvíli, to je lehký, ale v praxi to nějak selhává :-)))

Henry_Cold
25. 02. 2001
Dát tip
Řekl bych že to zaznělo ve filmu Jak svět přichází o básníky...

upřímná
03. 02. 2001
Dát tip
Připomíná mi to citát,bohužel nevim kdo ho zplodil : Všechno krásné musí jednou skončit. Aby ještě něco krásnějšího mohlo začít.

niki_niki
20. 01. 2001
Dát tip
Petruško, je to nádherný a je to hlavně pravda!!!!!!!!!!

alex
01. 01. 2001
Dát tip
Lásko , ale ten náš "začátek" nebude mít nikdy konec :-)))

Astalavista
30. 12. 2000
Dát tip
To já právě nevím. Ale Lenin je v Ječný.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru