Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nakopaná

01. 07. 2005
1
2
1042
Autor
CHIREN

Jen tak .. pro radost. :o)


Dav lidí losoval,jako každý čtvrtek.
"Hele,Karle.. mám krátkou!!" ozvalo se najednou z jeho středu a vzápětí několik mladíků začalo oslavovat FORTUNU,velmi hlučně.Policie si už zvykla a taky bylo jasné,že dotyční "huláni" si nenachají vzít svou spontaneitou příležitost,na kterou čekali třeba i celé roky.Podobné scény se opakovaly ještě mnohokrát a přesto za několik desítek minut za asistence mužů zákona .. zbylo z bezbřehého davu jen několik desítek lidí,kteří měli štěstí.Malostranským náměstím se nesly jako každý rok podobné rozhovory:
"Tak co,pane ... máte ty předepsané kopačky od Bati?" mladík byl evidentně pyšný na ocelové špice na podrážce obuvi a zvědavě pošilhával po "kanadách" postaršího muže,které se leskly na poledním slunci jako dvě matná zrcátka.
"Jsem obránce linie a Ti si kopnou jen jednou.Škoda,příště investuji do SMS-ek víc a dostanu se do zálohy,Ti mají povoleno i třikrát." muž se ještě stačil přesvědčit,že čára out-ové zóny je na svém místě a ozval se hlas moderátora ze silného tlampače:
"Tak vážení,už je to tady!Připomínám,že kdo se dostane mimo zónu,nesmí už dál hrát.Útočníci mohou kopnout pětkrát,záloha třikrát a obránci linie jednou,tak si to užijte a do TOHO .. začíná právě hra NAKOPNĚTE SI SVÉHO POSLANCE!" poslední slova zanikla v mohutném "HURÁÁÁÁ...." a zoufalými výkřiky pánů v uhlazených vázankách.

2 názory

CHIREN
18. 08. 2007
Dát tip
Tady .. se může všechno. :o)) Jinde bych si to nedovolil,vážně.

tohle mi nepřijde zrovna veselý - je to děsivý a zavání to "stádností" - neříkám že ty, ale to cos popsal

CHIREN
23. 06. 2006
Dát tip
To není o skutečnosti ..,nýbrž o nadsázce,je to literární dílo.Tos nepochopila??

Baziliška
19. 06. 2006
Dát tip
:-(((( podobné násilí není řešení, pokud chseš něco změnit, pokus se najít adekvátní způsob, pokud nechceš změnit nic, nemáš právo do jiných kopat

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru