Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jedna věta

10. 07. 2005
0
0
616
Autor
Éčko21

Jedna věta

 

 

Kdo vám poví, co máte dělat? Nikdo. Nebo spíš všichni, ale ne, oni to nemůžou chápat. Oni sice mohou říkat, že vás chápou, ale jen vy sami víte, jak to je. Jak se cítíte. Když vás dokáže převálcovat jedna věta. Jedna jediná. „Promiň, ale asi to tak bude lepší.“  Asi. Všechno, co jste budovali, je pryč. Plány, prázdniny i člověk, na kterém vám opravdu záleželo. Poprvé, na kterém jí opravdu záleželo. Mohla komukoli říkat, že ho miluje, ale nikdy si opravdu nebyla jistá, zda to myslí vážně. Až u tohohle člověka, to věděla jistě. A taky na to doplatila. A teď se bojí čehokoli jiného, má strach. Boji se zase té bolesti. Zase té jedné věty. Stačí písnička, pouhá věta  a vybaví se jí zase chvíle….zážitky……Ale už jsou minulostí. Jen teď neví, jak z toho pryč. Člověka to přebolí, jen ho to mrzí. Vyčítá si, co udělal špatně a chtěl by to všechno vrátit. Udělal by spoustu věcí jinak. Ale teď už to je jedno. To patří k životu. Něco končí, něco nového začíná. Jen se s tím musíme smířit.


Éčko21
22. 07. 2005
Dát tip
Daša:taky sem mela strach....a naivne si myslela ze ejdnou me to treba mine..ale ne...ale neboj se :) patri to k zivotu, zmeni to..poucis se....kazdej se z toho dostane...me to treba trvalo dyl, musela sem odjet aby me to preslo...ale neboj se :)

Daša
18. 07. 2005
Dát tip
strach z toho, že to čeká jednou i mě

Éčko21
13. 07. 2005
Dát tip
strach? proc strach? myslela jsem, ze to treba vyvola litost nebo pochopeni ale strach?

Daša
11. 07. 2005
Dát tip
Z tohodle mám strach...

eŠtoky
10. 07. 2005
Dát tip
Tohle je smutny, ale to se stava. Znam ten pocit samoty a prazdna. Jsou ale i horsi veci.....oba to mysli vazne a najednou je konec kvuli prekazce, kvuli kameni ktery nejde odvalit. Romeo a Julie jen bez stastneho konce. Nezemrou spolu ale budou zit bez sebe...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru