Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Záznam myšlenky

10. 07. 2005
0
0
1287
Autor
Evita

Vyjadřuji tím pouze mou náladu při poslechu nádherné hudby. Takže kritizujte :-))

Nenacházím se v situaci zrovna nejlehčí, od té doby, co zaslehla jsem mollovou
tóninu v rytmu dalekého volání, tam, až do hor, do hlouby hor, kde nevidíš na jejich špičky, jež překrývají oblaka tak křehká jako holubice bílá, a právě proto má slza stéká. Mlhávé dálavy plakat nemohou, jejich prameny se nezvednou.
A tak volám do těch nejsvětlejších míst, kde zachtělo se sv.Janu křtít. Proč? Proč zrovna já Eva chci navždy spát, měla bych bojovat? Ne bojovat, ale ukázat dobrý příklad - chci na to mít sílu. Je tolik vlivů z vnějšku. Zachtělo se mi mít brnění, ale to snad pro ženu nehodí se. Zahalím se tedy do černého rouna s bílým lemováním - sestra. Ne, nemyslím to vážně :-)))
hanys
10. 07. 2005
Dát tip
To doufám.Jen kvůli vlivům z vnějšku je to škoda.Ale asi ti není zrovna nejlíp,tak ať se nebe nad tvou hlavou i ve tvém srdci vyjasní...

Evita
10. 07. 2005
Dát tip
Ne mně je fajn, to udělala jenom ta hudba,taková zvláštní nostalgie víš?:-))

hanys
10. 07. 2005
Dát tip
Znám.Taky mám pár písniček, při kterých se mi něco vybaví...nebo někdo?

Evita
10. 07. 2005
Dát tip
Já myslela na panenskou přírodu.

hastrman
10. 07. 2005
Dát tip
je to děsně upatlaný patosem, tak nějak to vnímám ze dna rybníka... a nešikovnýma obratama slovníma i slov pořádkem (tohle je jen jako příklad :-) a přirovnání jsou takový... takový... rozvrzaný... no já ti říkal, abyt TO ode mě rači nechtěla :-) - jó, muchomodem, co to bylo za hudbu?

Notreal
10. 07. 2005
Dát tip
představil jsem si to :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru