Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

N-e-o-n-a-c-i-s-t-A

14. 07. 2005
0
0
1195
Autor
blatotlacka

snat...

Nácku, nácku

dám ti facku

nakopu tě do xichtu,

nelez lidem na rychtu

 

neser se kam nepříslušíš

o hodnotách hovno tušíš

nech bejt lidi okolo

ty plešatá potvoro!!!


blatotlacka
15. 12. 2005
Dát tip
sory, já vim rozdíl mezi náckem a skinem, ale koukni lidi, jak to berou. těch omylů bude víc. vem si třeba techno. jako by se na czechteku hrálo techno. lidi možná ani nevěděj, že existuje nějaký nekomerční tekno-uplně jiná kultura. vem si to tak- spolčení je zhruba tady: skinhead a nácek - oba jsou agresivní (aspoň všichni skinhedi co sem kdy poznala celkem byly) techno a tekno - obojí uznává drogy taky bych v tom sama našla ňáký námitky, ale jestli neni pravda, že to tak podávaj média????

blatotlacka
15. 12. 2005
Dát tip
chápeš, já to zastávám, ale je to snad beznadějný... sem trochu mimo tak řikám zrovna co mysim... doufám že to nějak neurazí..

Sargon
20. 07. 2005
Dát tip
to ako myslis tych "pravych" skinheadov co hulili grass s cernochmi a tak?

To byli Rudeboys, měli hodně společného s Rastas. Hulili, hráli reggae a ska. Z těch se pak "vyvinuli" skinheads,hlavně v Anglii a neměli s nacismem vůbec nic, naopak měli docela blízko k punku. Byli to převážně chudí lidi z pracující třídy, životním stylem takoví jakoby "burani" (i v dobrém smyslu slova, rozhodně to nemyslím jako urážku), ale ne prasata jako punx

Klasický omyl Skinhead nemá VŮBEC nic společného s neonacistou. Bohužel v našich končinách se tyto dva pojmy jaxi nepochopitelně spojily dohomady. Skrátka pojem skinhead je u nás chápán úplně jinak.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru