Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

BRÁNA DO NEBE

15. 07. 2005
1
0
949
Autor
Kenny

Obklopilo mne světlo,

andělů zástup,

a ti všichni se na mne dívají...

 

Vnímám jen dobro...

Milosrdenství...

A je mi dobře...

 

Však se už nebojím smrti...

Vnímám jen nadpozemskou krásu...

A klid...

A mír...


Vika
14. 11. 2005
Dát tip
Třeba právě nechtěl slyšet odpověď, to k tomu poslednímu, jinak v nebi to nemusí být špatné.Aspoň jak to popisuješ, ale máš to z ověřených zdrojů? Ať ti to nenapadnou. Na to bacha.

Vika
14. 11. 2005
Dát tip
Ještě ti dám tip

Kenny
25. 07. 2005
Dát tip
Tohle nemělo mít význam jako hlubokomyslná úvaha, ani to nemá čtenáře ohnout přes koleno. Já jsem prostě napsal, jak to asi může vypadat, když jde člověk do nebe nebo (jak jsem to popsal v Bráně do pekel) do pekla. Někdo mi napsal, že jsem to vystihl úplně přesně, ale nevím, proč se mi v jeho jméně ukázalo "nezadáno", proto prosím, aby mi napsal jméno, protože mu chci napsat odpověď.

mánemá
17. 07. 2005
Dát tip
Tečky. Víš, s tečkami se nemá tak plácat. Nejsou drahé, to ne, ale já je mám ráda a mrzí mě, když je vidím takhle plýtvající se. Pusť si vodu z kohoutku místo toho. K dílu: nevadí mi, neuráží, ale nic nespouští. Možná bych byla tak neomalená, že bych tvrdila, že tohle, co je tu napsáno, je první asociace skoro každého, kdo si přečte název. Není to škoda? Tady víc než kde jinde cítím, jak mají i slova svou zvláštní ohrádku a nepouští se dál, významově, hravě, jakkoli jinak. Bez atmosféry, jen slova, slova, slova. A tečky. A ještě něco; nechtěla bych tu vytáhnout slovo "klišé", ale mně prostě vytanulo na mysli, protože světlo, andělé v konfrontaci se smrtí zní děsivě, i když v kontextu, zajisté. Mimochodem; ty trojtečky, jakoby měly tendenci vnutit čtenáři, že to dílo je hlubokomyslné, že na něm závisí, jak ho uchopí, pojme, ohne přes koleno a seřeže, ale tuším, že je hodně lidí (a mezi nimi jsem i já), co natruc s takovou myšlenkou nespolupracují. Nezaujalo, bohužel.

Kenny
15. 07. 2005
Dát tip
Sorry, že jsem si spletl kategorii

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru