Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzlétnout

15. 07. 2005
2
0
687
Autor
Kickinka

Tohle je můj první příběh na písmákovi…snad se vám bude líbit.

Procházím se kolem našeho domu. Okolo létají ptáci a já si říkám - kdybych jenom uměla létat…odletět od všech mých starostí…dostat se pryč od rozhádaných rodičů, od sestry, která se pořád tváří, jako když mě nevidí, od bráchy, který mi v jednom kuse něco dělá, od dětí ze školky, co mi berou hračky…i od těch ptáčků. Závidím jim. Chci také vzlétnout. Nic mě nezastaví. Lezu na střechu našeho domu. Je to zvláštní pocit. Už za chvilku vzlétnu…vzlétnu…poletím, jako ti ptáčkové…už stojím na střeše. Je to vysoko, ale to mě nemůže zastavit. Natahuji ruce a skáču. Padám dolů, dolů, do zahrady, okolo vyděšené sestry a křičícího bratra, okolo maminky, která na mě řve, co to dělám, a okolo táty, který bere do ruky telefon, asi aby zavolal sanitku. Dopadám na zem…a špatně se mi dýchá. Všechno mě bolí. Ještě vnímám dva pány od sanitky. Říkají, že jsem asi pětiletý cvok…dají mě k psycholožce. A dál si nic nepamatuju.


Kickinka
30. 08. 2005
Dát tip
Dekuju!!! Ja si taky fandim :o))) Ale fandim jeste dalsimu milionu lidi :o))) Jakoze uplne v cemkoliv :o))) Krome drog, koureni a tak podobne... SAKRA KAM JSEM SE TO DOSTALA?????????

Kickinka
29. 08. 2005
Dát tip
hihi...to snad ne...ani mi moc neni 5...:)

stewewonder
29. 08. 2005
Dát tip
Tak napis neco novyho ... : ))) fandim ti ... : ))))

Malá_Holka
29. 08. 2005
Dát tip
Kickí bože co je to za pesimistický příběhy??? :-O ale jinak - zajímavý zpracování, líbí se mi! :-*

stewewonder
14. 08. 2005
Dát tip
Libi .. ale neskakej :o)

Kickinka
15. 07. 2005
Dát tip
To je muj prvni pribeh...libi se vam?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru