Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Měsíční květy

07. 01. 2001
4
0
1921
Autor
Arri

Proč odcházíš tiše po špičkách v noci, když vedle tebe spím? Bereš si boty a svůj plášť, tajně doufáš, že tě nespatřím. Měsíční svit ozáří okna rám, stříbrné konvalinky svou vůní zvou. Pro tvou lásku k ženě umírám, sedím v okně, zář měsíce mně chladí na nohou. Co je mi smrt, když Nekonečno vnímám... Slzy kanou nad láskou nepoznanou. Že o tom vím, ve dne před tebou skrývám, v noci kvílím pro tvoji ženu mladou. Zůstává ve vzpomínkách jako anděl bílá... A já hledám svou budounost - jeptiška či víla..?
DarkMind
26. 06. 2001
Dát tip
Páči, moc. :)) Slzu som vtlačil späť a sem vtlačím TIP. :)

Ušonos
16. 01. 2001
Dát tip
Neuveritelne. Snim ci bdim? Jaka krasa. Mesicni - a jeste k tomu kvety? Ach. To je vskutku k nevire. A hned se mi styska o neco mene, kdyz mi vlastni kvety nekdo takhle krasne ukaze. Jsou lide, kteri o Mesici prestali jiz psat - rad vsak vidim, ze porad nekdo i pres svuj nos tam vzhuru vzhledne, a nevadi mu, ze pritom treba spadne do jamy. Vzdyt z jamy se da vstat, ale vterina Mesicneho nekonecna mohla by nam uniknout. (Nu, ale abych take po Stribrnackovi neco prizemnosti na Zem priposlal - prvni sloku bych prepsal ci vynechal, trochu mi rusi okveti)

Arri
11. 01. 2001
Dát tip
Anonyme 07.01, kdo jsi? Jo a dík..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru