Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

CzechDech 2005

Výběr: Empty, , a2a2a, dream, Permon9k
31. 07. 2005
81
41
11373
Autor
Vaud

Přispívám do diskuse o CzechTech 2005 ;-) Mají policisté podobná vývojová stádia jako hmyz? Nejdřív nosí kuklu a potom motýlek? Jaký je rozdíl mezi důchodcem a technařem? Žádný. Aby si zatancovali musí oba sbašit hrst prášků. Rozdíl mezi policistou a technařem? Oba mají rádi bicí nástroje! Verze s fotkama je na http://bleskove.centrum.cz/, jinak článek je už téměř všude - na Neviditelném psovi, četli ho ve Snídani s Novou i na demonstraci k CzechTek. Měl ho na svých stránkách Václav Klaus, Nezávislí demokrati, KSČ (na to až tak pyšnej nejsem ;-)) technaři i ženské časopisy. Vyšel na první straně několika regionálních novin. Několikrát byl podepsán jiným autorem. Na www.google.com na něj bylo začátkem tohoto týdne 95 odkazů. Do dnešního dne jsem za jeho publikace obdržel přesně 0 Kč ;-) a několik výhrůžek, že jsem (si) ho ukradl.

Podle nepotvrzených zpráv proběhne o tomto víkendu na louce zemědělce Kropáčka nedaleko Loun další ročník CzechDech. Jde o každoroční sraz skalních příznivců dechovky, na který se sjíždějí dechové kapely z celé Evropy. Tentokrát se uskuteční pod heslem: „do posledního dechu“, což je jakási humorná sebereflexe na věk a výdrž některých dechovkářů. Letos se dá očekávat rekordní účast trombonistů, tubistů a přicestuje asi tisícovka trumpetistů. Jako tradičně se posilňují již během cesty fernetem a tuzemákem (takzvané „dávání si do trumpety“). Na místě srazu pak většinou již pouze polehávají. Podařilo se nám získat i vyjádření kapelníka Kmochovy dechové hudby, který se důrazně distancuje od pití fernetu na srazech dechovek. I přes to se policie rozhodla provádět letos namátkové dechové zkoušky.

Zpráva o chystaném CzechDech se setkala s bouří nevole mezi místní mládeží, která rozhořčeně odmítá poslouchat velmi hlasitou dechovou hudbu již od brzkých ranních hodin, kdy si užívá zaslouženého prázdninového klidu. Podle mluvčího skupiny Dechových důchodců, je hlasitý poslech nutný, protože většina účastníků CzechDech nedoslýchá. Zavázal se rovněž, že letos nebudou tanečníci devastovat okolní louky tancem polky, dupákem ani takzvaným „dechovým hadem“ při kterém bylo vloni několik důchodců ve tmě ušlapáno.

Dají se rovněž očekávat tradiční ostré střety s policií. Mluvčí Dechových důchodců upozornil, že již při loňských potyčkách se strážci zákona byla policie varována. Dechoví důchodci nemohou za to, že policie mylně identifikovala skandování důchodců jako „máme holé ruce“, zatímco důchodci zcela zřetelně varovali „máme hole v ruce“. Nelze se proto divit velkým ztrátám na straně pořádkových sil, zejména při úderech francouzskými holemi. Mluvčí policie uvedla, že je třeba použít k rozehnání důchodců všech donucovacích prostředků, včetně slzného plynu a vodních děl. Loňský postup účastníků dechnopárty proti bezpečnostním složkám označila za barbarský. Konkrétně šlo o útok skupiny karlínských důchodců inkontinenčními plenami. Policie hodlá letos kontrolovat účastníky CzechDech 2005 již při příjezdu a inkontinenční pomůcky zabavovat ještě před vstupem na dechnopárty. Podle Dechových důchodců tento postup nadále posílí negativní obraz dechové hudby v očích veřejnosti. Bez inkontinenčních pomůcek budou účastníci CzechDech zas jenom „zasraný dechovkáři“!


41 názorů

Vaud
24. 09. 2010
Dát tip
Mam radost, kdyz mas radost! :-)

Milly
23. 09. 2010
Dát tip
!! :-DD Hned jsem to přečetla mámě- a chvílema mně to smíchy dělalo problémy.., aby mi bylo rozumět. Spokojený. .o) -t-

Vaud
07. 09. 2010
Dát tip
To jsem rad

..si k tobě chodím spravit náladu..:)))))))))))))))))))

Jsem o tom naprosto přesvědčen! J.Š.

Vaud
09. 09. 2009
Dát tip
Tohle cetlo dohromady nekolik desitek tisic lidi - tak se to asi libilo :-))

Ale já na druhou stranu varuji, určitě nejsem ten pravý "rozhodčí ve věcích vkusu"! Mně se ta Tvoje dílka, co jsem četl opravdu líbí! Kdyby tomu tak nebylo, napsal bych to anebo bych nenapsal nic. Můžu mluvit jen za sebe! Ale zase podle reakcí ostatních usuzuji, že Tě jistě má "oblíbeného" vice písmáků. Tak "Good luck!" pro další tvorbu. J.Š.

Vaud
09. 09. 2009
Dát tip
jsem rad, ze jsem se dostal mezi vyvolene :-)

Taky jsem rád. Na rovinu říkám, že prózu na písmákovi.cz zatím moc nečtu, ale budu si zřejmě i tady moci vybrat "své oblíbené". Ještě jednou dík. J.Š.

Vaud
09. 09. 2009
Dát tip
:-)) rado se stalo :-)) jsem rad, ze jsi to "vyhrabal"

Tak moc děkuji za ten humor! Zasmál jsem se a teda náladu mám po přečtení při dnešním odpoledni "jako bejk". A to je středa! Takže je to moc fajn a díky! J.Š.

Vaud
22. 07. 2009
Dát tip
http://www.novinky.cz/kultura/62401-recesiste-avizuji-czechdech-2005.html treba tady Petr Kotek, Pravo ...

Vaud
22. 07. 2009
Dát tip
uz jsem se na to jednou ptal a je tam promlceci doba asi rok nebo dva jo, vyslo to s podpisem nekoho jineho hodnekrat

Vaud
22. 07. 2009
Dát tip
no, tak v 99% to bylo v novinach i na netu bez meho jmena mozna jeste ted vyleze neco, kdyz si zadas CzechDech :-) nekde mi to nevzali do novin, a pak to tam otiskli s mym jmenem bez schvaleni a bez honorare atd atd trochu me to stvalo, ale ted vim, jak na to pro priste

Vaud
22. 07. 2009
Dát tip
jo, v novinach samozrejme... dost lidi se hlasi k memu clanku z Pismaku nekteri tim, ze tam pripsali vetu - tohle pisou srandisti na internetu...

Diana
22. 03. 2009
Dát tip
Bohužel v sousedství naší chalupy na Vysočině se často odbývá "Dechnopárty". Už tedy vím, proč jim dechna řve TAK hlasitě a stěžovat si už radši také nepůjdu, abych ještě nějakou nechytla inkontinenčními pomůckami. :-))*******

Vaud
04. 01. 2009
Dát tip
jsem nejznámnější neznámý humorista :-))

Legendární fejeton. Také jsem jej dostal mailem. Ještě ho mám schovaný. Teď, když znám autora, mám se alespoň komu poklonit. A jak říkají Hanáci: Zahré techno, nebo zdechno!

Vaud
24. 08. 2008
Dát tip
diky!!!!!!!!!

TIP********

Alú
19. 02. 2008
Dát tip
Pamatuji, četla jsem... někde... MF Dnes?? ani nevím... Hrubý A co... už tě zavřeli ty zloději? ;-)

romi
01. 12. 2007
Dát tip
*

Vaud
09. 05. 2007
Dát tip
já jsem si teď říkal, jestli v tom mém studiu není nějaký skrytý masochismus ;-)), protože už nějaký školy za sebou mám, tak by mi to mohlo stačit - a ono ne! Furt si musím komplikovat život! Ale matura je něco jinýho ;-) Znám několik chytrých a úspěšných lidí, které vyhodili od matury (např. Donutil, ale i tady na Písmáku), a svět se nezbořil. Ale držím palčáky!!

Vaud
09. 05. 2007
Dát tip
to jsem moc rád!! díky!! zrovna jsem chytal splín ze školy, tak jsi mi udělala radost!

palino8
18. 02. 2007
Dát tip
super paródia... muóóóóžem ;)

hehehe;) akože fakt dosť dobrý odpal;))) inak, naschvál si tam dával ?slovo?...alebo to len písmák preložil úvodzovky;) * a avi

Diable
05. 11. 2006
Dát tip
Hodně dobrý..skvěle sis vyhrál se slovy...zasmála sem se jako už dlouho ne.díky:))

orbital
01. 02. 2006
Dát tip
je to super!!! fakt sranda, skvělý nápad a provedení. není k tomu co dodat, vyrazilo mi to slova z pusy :DDD TIP

Vaud
01. 02. 2006
Dát tip
;-)) to je moc fajn, dík

Vaud
20. 01. 2006
Dát tip
_nemo_, Čajovník - díkes!!

Čajovník
13. 01. 2006
Dát tip
Supr nápad se skvělým zpracováním, který si zasloží můj tip (a dostane ho). Opravdu jsem se bavil a ani na chvíli jsem se nezastavil při čtení. Fajnovééééé...

_nemo_
24. 12. 2005
Dát tip
Hustýýý! Fakt jo :) . Sice techno nesnáším, z CzechTechu odsuzuji obě strany konfliktu, ale tohleto dílko se mi moc líbí.... :) *

Yfča
23. 12. 2005
Dát tip
:o)* Spousta mých napsanin také koluje po netu, dvě z nich použil jistý pochybný bavič ve svém pravidelném rozhlasovém pořadu (nechal si za jejich přečtení samozřejmě zaplatit), další vyčůránek dokonce můj text prodal jednomu zpěvákovi... Kdyby onen zpěvák text nepíchnul na internet a na jeho stránky náhodou nezabloudil jeden z pravidelných čtenářů mého Hlodníku, který mne na to upozornil, tak bych asi svůj text slyšela v rádiu. Naštěstí to byla písnička, která vyšla před pár lety na CD, a tak jsem neměla problém s prokazováním autorství. Vyřešilo to pár mailů. Zlodějíček musel vrátit peníze... Loni jsem zase dostala echo z jednoho nakladatelství. Z rukopisu jednoho "autora", jenž psal o jazykových hříčkách, vyňali aliterační povídky, které nasbíral na internetu. Jedna z nich byla moje. Ani u jedné samozřejmě neuvedl autora. Nakladatelství samozřejmě během pěti minut pomocí vyhledávače zjistilo, že všechny nasbírané texty autory mají... Nejpikantnější ovšem je, když mi někdo pošle mailem můj vlastní text a napíše mi k tomu: "Tohle si přečti, to se ti bude líbit." ;o)

Vaud
23. 12. 2005
Dát tip
Díky moc za podporu!! Jeden můj profesor mi říkal, že nemá strach, že bych nevymyslel něco dalšího. Na druhou stranu plagiátoři ubírají hodně radosti (a leckdy i peněz). Taky jsem dostal svůj výtvor jako dílko neznámého autora ;-)) Měj se!

Yfča
23. 12. 2005
Dát tip
Já ti řeknu, co mne na tom CTRL+C také štve: když mi přijde mailem něco opravdu povedeného, tak bych si od autora chtěla přečíst i další napsaniny, protože se dá předpokládat, že budou stejně kvalitní. Navíc má člověk chuť napsat mu i pár slůvek chvály. Vyhledávače jsou sice šikovné, ale někdy je opravdu těžké se k "pravému" autorovi dostat. Jen mne překvapuje, že jsou mezi internetovými zloději i novináři, kteří by měli rozumět pojmu novinářská etika a měli by umět zpaměti autorský zákon...

vážně
09. 12. 2005
Dát tip
¨super, vážně hodně dobrý článek, vystihuje všechno a ti sráči co ti to ukradli by se měli zavřít........

flaky
03. 12. 2005
Dát tip
největší mazec :-) , je vidět že máš něco v hlavě, jen tak dál... :-)

Vaud
03. 12. 2005
Dát tip
flaky díky!!

Vaud
25. 11. 2005
Dát tip
určitě, jen do toho!

jaza
24. 11. 2005
Dát tip
a na just si tu polku fouknu!!!:))

Augustus
17. 09. 2005
Dát tip
Stovky různých akcí dopadly jinak, ať již tam hráli cokoliv (dokonce i techno). Nebylo tohle spíš o slušnosti a dodržování zákona?

Yossarian
12. 09. 2005
Dát tip
tipů máš dost, ale nejde to jinak .-)

Vaud
12. 09. 2005
Dát tip
rybičko - přesně tak. Kdyby hráli dechovku, tak to celý dopadlo třeba jinak . Ale to nikdo neví. GBS, Smetiprach - díkes! Yosi - tipů není nikdy dost ;-)

Smetiprach
10. 09. 2005
Dát tip
Nádhera. :-)) ***

G_B_Show
08. 09. 2005
Dát tip
Vaud: jednoznačně* avi Che:-)

To nemá chybu :) Mladým techno, důchodcům dechovku :) Jen se to vždy té druhé skupině nebude líbit :D Jsem se kvůli tomuto pohádala se svou prababičkou, když jsem oponovala, že kdyby tamnehráli techno, ale dechovku, tak by jistě nebyla proti ..

Sonor
31. 08. 2005
Dát tip
Novináři jsou telata.Viděj kerku a motorku a hnedle jsi příbuznej Jirky Kájínka( v lepším případě).

Smeesheck
30. 08. 2005
Dát tip
:-) *

Myna
30. 08. 2005
Dát tip
Skvělý! báječně jsem se bavila!:) T

Vaud
30. 08. 2005
Dát tip
kgirl, zelvi, smíšku, Myno - díky moc za návštěvu Auguste - máš pravdu, je to složitý a hodně relativní. Většinou to lidi znají jen z doslechu a předzpracovaný. Nedávno hlásili, že se k nám chystají motorkáři na sraz, což jsou tvorové ozbrojení, zdrogovaní a nebezpeční. Já si myslím, že většina z nich jsou pupíkatý taťkové, co se jedou projet na vzduch. Daisy - piš avi, když Tě to bavi ;-)

zelva
30. 08. 2005
Dát tip
šak víš, že sa stavuju vždycky a moc ráda ke tvým dílkům, když mi dojde avízo, jen teď nějak nevím co napsat, ale něco vždycky vyplodím a když ne toš tip vždycky teda většinů

Augustus
30. 08. 2005
Dát tip
Ano, Vaude, máš pravdu. Manipulace medií s informacemi je velmi závažná věc a je velmi smutné, že se jí nevěnuje dostatek pozornosti. Občas by měl přece jenom někdo klepnout i novináře přes prsty. Celý ten mediální humbuk je tom, jestli si to umíš přebrat. Také jsem zaslechl ty informace o motorkářích, ale jejich akce, pokud vím, většinou proběhly v pohodě, narozdíl od technařů. To lecčem vypovídá.

zelva
25. 08. 2005
Dát tip
inkontinenční pomůcky mě teda dostaly...tip

kgirl
23. 08. 2005
Dát tip
Hehehehe! Povedlo, vážně!

Augustus
18. 08. 2005
Dát tip
Moje řeč, lidé. Jen mne překvapují některé hlášky v médiiích jako třeba, že CzechTek má největší podporu mezi mladými (proti je prý jen několik málo procent) a největší odpor vzbuzuje u lidí nad 60 let. Já tedy nevím, ale četl jsem si o této akci na několika serverech a tam bylo přinejmenším 60% a většinou 80% proti ní. Nejsem sice expert, ale řekl bych, že lidé nad 60 let k nejčastějším uživatelům internetu nepatří.

Sonor
17. 08. 2005
Dát tip
Pár trávníkářů dostalo přes frasnu a všichni se můžou posrat. Jsem zhnusen

Vaud
17. 08. 2005
Dát tip
Sonore, já taky! Ale jako humorista mám svatou povinnost si dělat ze všeho prdel.

Augustus
15. 08. 2005
Dát tip
Výborná věc! Nemohu jinak než dát velký TIP*! Takhle s nahledem pojmout tak závažné téma, to se musí ocenit! Spurok: Jsem rád, že existují i rozumní lidé.

adraj
15. 08. 2005
Dát tip
Jako vzdy cool

8D

Vaud
15. 08. 2005
Dát tip
Díky dík! Škoda. že se ztratili kritiky a tipy při převodu serveru - už bych byl v písmácké Hall of Fame ;-) Ale ještě se musím hodně snažit ;-)

Vaud
14. 08. 2005
Dát tip
Crae - díky ;-) Spurok - to je těžký, proto možná trochu nadhledu pomůže

Craerassy
13. 08. 2005
Dát tip
nemám slov:-))) *

Spurok
13. 08. 2005
Dát tip
no jo tohle se moc přirovnávat nedá, ono to je obojí na stejno, svině jako svině, ale ti jedni maj už legitku na onen svět i oraženou.aspon že se na to díváme s humorem na tu trapárnu, osobně si myslím že czechtech je momentálně náfouknutá politická bublina, na obou stranách jsou chyby, jen poliši by si tak měli počínat vždy a za všech okolností, né jen tam kde se cítí silní v kranflecích, no a ty se předvedli bych nestavěl mimo službu, ale okamžitě vyrazil, pokad nemaj hlavu ok tak tam nemaj co dělat nejsou tu od toho aby jim stoupalo ego

kiksy
11. 08. 2005
Dát tip
good :o))

podezdívka
11. 08. 2005
Dát tip
Nejenom, že to tvoje dílko někde uvádí jako anonymní, ale už jsem ho viděl na jednom serveru, kde pod ním byla jako jeho autorka uvedená nějaká pipina. Lidi nemaj soudnost.

Vaud
11. 08. 2005
Dát tip
podezdívka - anonymové nikdy nepíšou humor ;-) Pipina mě taky dostala, ale nejhorší je, že na můj text někdo balil holky (a úspěšně). kiksy - díkes! Ky_vy_vo: aby si důchodce zatancoval, tak musí taky sbaštit hrst prášků ;-)

Loace
10. 08. 2005
Dát tip
no nechci tady jen opakovat slova chvály, ale nic jinýho mi nezbývá. fakt dost dobrý TIP=))))

Vaud
10. 08. 2005
Dát tip
Loace - díky moc! Tenhle článeček už mezitím zlidověl... Nějak mi tady vymizely kritiky a tipy během odstávky serveru ;-(

pozorovatel
10. 08. 2005
Dát tip
a výběr ode mě taky.. hele, jak je možný, že ten článek zlidověl, když je tvůj? napsals do novin, kde to uváděli jako anonym?

Vaud
10. 08. 2005
Dát tip
pozo - díky za výběr!! Viz prolog - článek vyšel na bleskove.centrum.cz pod mým nickem a na Neviditelném psovi pod mým jménem. Pak se různě šířil mailem jako spam (u nás v práci ho jeden člověk dostal 8x! anonymně). Některé noviny, které ho nechtěli koupit, ho zveřejnili anonymně! Hradecké noviny, které to bez mého souhlasu otiskly na první straně se na můj mail vůbec neozvaly. Je to docela frustrace na jednu stranu - pokud bych byl na publikacích článku finančně závislý, tak teď bych někdy zrovna umíral hlady, zatímco moje dílko oběhlo české weby, noviny a mailové schránky. Někde se mi povedla zjednat náprava - na některé anonymní dali aspoň odkaz na Písmák (který jak na potvoru zrovna odpojili). Naštěstí nejsem autorem jednoho díla a získal jsem tak námět na další fejetony ;-)

pozorovatel
10. 08. 2005
Dát tip
a zažalovat je? nebo aspoň zavyhrožovat? třeba by od tebe potom kupovali další fejetony.. teď sis právě udělal jméno, chlape:)) (teda u těch anonymů moc ne, no:))

Vaud
10. 08. 2005
Dát tip
Možná by stálo za to domluvit s Vellou nějaký postup, jak zabránit tomu, aby komerční noviny vykradly něco, co je na Písmáku. Je nějaký postup, jak se tomuto bránit (kromě smazání děl)? avi Vella

Vaud
10. 08. 2005
Dát tip
Pozo - co takhle seřezat je zásahovým komandem, aby si vydavatelé předplatili další fejetony? Na druhou stranu musím říct, že jsem mile překvapen, že se mě většinou někdo v diskusi zastane a přidá tam odkaz na Písmák. Všem slušňákům velký dík!

pozorovatel
10. 08. 2005
Dát tip
mám dobrou softballovou pálku (narozdíl od baseballový neni dřevěná:)) nevíš, jestli je ta snídaně s novou v databázi? bych se i kouk

Vaud
10. 08. 2005
Dát tip
koukal jsem se, ale nenašel - bylo to snad minulý pátek ;-) - a to jsem tolik chtěl, aby mě předčítala Kateřina Hrachovcová...

pozorovatel
10. 08. 2005
Dát tip
ono to snad ani najít nejde... Hrachovcová:)))čte krásně

Vaud
10. 08. 2005
Dát tip
To jo, na tom se určitě shodneme ;-) avi Kateřina Hrachovcová

Pozor! Důchodci jsou nebezpeční a agresivní lidi a je nutno proti nim tvrdě zasahovat! :o) *

Vaud
03. 08. 2005
Dát tip
Děkuji všem mnohokrát za názory!

REDH0T
03. 08. 2005
Dát tip
Hodně mi to připomělo Šimka s Grossmanem - Jak jsme se vypořádali s bigbeatem :o)

basnikalex
03. 08. 2005
Dát tip
Perfektní jako vždy. Kdo nesnáší dechnoparty, ať se vyhýbá každou neděli "Ptačáku" v Opavě. "Zasraný dechovkáři" tam mívají srazy. TiP

Richiee
03. 08. 2005
Dát tip
Tip, bez problémů.:)

Vaud
03. 08. 2005
Dát tip
Dík - je to oddechovka ;-) a je fajn, že má i svou verzi s autentickou fotodokumentací na http://bleskove.centrum.cz/ díky Richieemu!

REDH0T
02. 08. 2005
Dát tip
dobrýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

REDH0T
02. 08. 2005
Dát tip
jo a tip O)

darksky
02. 08. 2005
Dát tip
tip

Garth
01. 08. 2005
Dát tip
:-)+plná pravda v Tvé poznámce pod dílem.

Jerry_Shit
01. 08. 2005
Dát tip
Tomuhle se fakt nedá vůbec nic vytknout! A souhlasím s Augustinem Šípkem: Poslat to do novin! Třeba by se lidé více zamysleli a přestali dělat takový kraviny! *TIP*

adraj
01. 08. 2005
Dát tip
Už mám absťák zvaný Vaudismis.

Vaud
01. 08. 2005
Dát tip
Díky moc všem za návštěvu a názory!! Udělali jste mi velkou radost!!

andromeda
01. 08. 2005
Dát tip
BAVÍM SE ! ! ! uz od druhého rádku........je to bezvadný, T I P

K_Anče
01. 08. 2005
Dát tip
...ještě zkusím dědu přemluvit, aby si to s účastí rozmyslel-stačí, že dostal po tlamě, když ukrad´ sousedovi seno... tip

Witch
01. 08. 2005
Dát tip
chachachááá *!

Zuzulinka
01. 08. 2005
Dát tip
úžasná prča*

pacajda
01. 08. 2005
Dát tip
Rozhodně zveřejnit! TIP!

Kytiii
01. 08. 2005
Dát tip
paraadaa... pár mých známých dostalo slušně přes hubu... a ač jim to přeju, tak Tobě dávám tipa

a2a2a
01. 08. 2005
Dát tip
Tak nevím úplně jistě, na čí straně jsi, ale je docela dobře možné, aspoň se mi to tak zdá, že šleháš na obě strany. Nicméně velmi, velmi, velmi oceňuji: 1) aktuální pohotovost 2) nepopíratelné vtipné nápady 3) psychologicko terapeutický úřinek t,v

Rowenna
01. 08. 2005
Dát tip
:-))))

Vaud
01. 08. 2005
Dát tip
a2a2a - čekal jsem, jestli se ozveš, že se Ti zase navážím do dechovky ;-))) Díky moc! Máš pravdu - trošku na obě strany. Přátelé, jsem moc rád, že jste se stavili!! Poslal jsem to do novin, ale zatím se nikdo neozval. Jestli máte nějaký tip, tak sem s ním!

Witch
01. 08. 2005
Dát tip
já to rozeslala mailem pár kámošům, který se tim velice pobavili... (samozřejmě jsem poznamenala zdroj a tebe jako autora), doufám, že ti to nevadí a věřim, že mailem to poběží celkem do daleka :o) jak je u podobných vtipností zvykem.... fakt povedený dílko

Vaud
01. 08. 2005
Dát tip
dream - dík moc za výběr! Wich - jo, dík, ať to běží. Čím víc lidí to pobaví, tím líp ;-)

Witch
01. 08. 2005
Dát tip
tak to jsem ráda... hezkej den, W.

Kurt2
01. 08. 2005
Dát tip
líbí, jsem taky pro ty noviny. *

pacajda
01. 08. 2005
Dát tip
Vaude, mám domluvené uveřejnění v MF DNES, prosím ozvi se mi URYCHLENĚ na zprávy!!!

Manon2
01. 08. 2005
Dát tip
Netuším, kdo by na Tebe měl být více naštván, jestli technaři nebo důchodci nebo policajti. Kažodpádně, já nejsem naštvaná sebeméně, protože nepatřím ani do jedné skupiny a obrovsky tipuju!

podezdívka
01. 08. 2005
Dát tip
Ježiš to je zase dobrý!!!! Kam na ty štípy pořád chodíš? :-)) *TIP jak Brno!

Jeheheman
01. 08. 2005
Dát tip
nátěr T

dadíková
01. 08. 2005
Dát tip
já jsem sem psala a nikde nic...už podruhé dnes,... výborný t

klipeto
01. 08. 2005
Dát tip
:) t*

jaza
01. 08. 2005
Dát tip
v jedný hraju a s tim pitim naprosto souhlasim:)))*

pozorovatel
01. 08. 2005
Dát tip
ale to neni špatnej nápad na realizaci.. :)) a nějaký to pole už najdem.. *

Nicollette
31. 07. 2005
Dát tip
ty seš pohotovej :-))))))) usmála sem se :)

Empty
31. 07. 2005
Dát tip
:-))) Tak tohle je hodně hustá parodie, vážně si mě dostal tV

Vaud
31. 07. 2005
Dát tip
Díkes! Asi kdybych dostal obuškem do hlavy, tak budu psát jinak... Ono je jednodušší si dělat ze všeho legraci, ale na druhou stranu jsem musel nějak vyvážit ty smrtelně vážný reakce tady na Písmáku.

Ajuschka
31. 07. 2005
Dát tip
dost dobrý tip jak hrom

aikon
31. 07. 2005
Dát tip
:)))

Spirit
31. 07. 2005
Dát tip
skvěle napsaný.. i dyž czechtek taková prdel fakt neni :(

Skvělý :o))) Tííp

euuuuuueehhheeehhhheeh... (málem jsem se smíchy posral) tv*

Vždycky je lepší se nad tim zasmát. I když vždycky to neplatí. Pořád se jenom smát, pak na chvíli přestat a zjistit, že jsme všichni v prdeli není to pravé ořechové :)) tip a klubík tě neminul

bezva...TIP Pro nás teda techno a dechovka jsou v podstatě totéž...to jakože horší jsou snad už jen komáři anebo když matka hraje na tibetskou mísu...takže jsme se bavili o to víc.. :o)

overflow
31. 07. 2005
Dát tip
zasraný dechovkáři:))) aktuálně a do detailu*

Morphy
31. 07. 2005
Dát tip
t

Siral
31. 07. 2005
Dát tip
:o)))) **

vesuvanka
31. 07. 2005
Dát tip
:-))) TIP

Delahaye
31. 07. 2005
Dát tip
"Bez inkontinenčních pomůcek budou účastníci CzechDech zas jenom „zasraný dechovkáři“! " Dneska bez nejmenší výhrady. Skvělý ! Díky ! :-)) T.

Kolouch
31. 07. 2005
Dát tip
:)) *

:o) dechnopárty :o), zasraný dechovkáři :o) pošli to do lidovek nebo do mladý fronty, prosím :o) t.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru