Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsem zastávkou...

03. 08. 2005
1
0
1047
Autor
Drnda

Jsem zastávkou

na Tvé dlouhé cestě

stanicí s delší přestávkou

a s malým občerstvením

Jsi v neznámé krajině

a místní jsou pohostinní

tak ochutnej vše nové

dokud Ti nabízejí...


exorcista
17. 02. 2006
Dát tip
mooooc moc moc moc :) zatím co mnoho lidí (někdy i já) bombarduje okolí hlubokými a hlubokomyslnými verši, vázaně se vyjadřuje o bídě bytí a kráse bití a hledá smysl všemi smysly, naleznou se zde lehoučké verše, kluzají po hladině poetismu a smočí se v něm jen "mimochodem", vždyť proč ne. Perfektně zpracované, jindy tolik otřepané téma "já a ty, tedy my". Malá délka skvěle podkresluje "obyčejnost" a "zaběhlost" tématu ve dnešní bezcitové době. Celkové zpracování by svou strohostí mohlo dřít, ale při tom hladí, jako přítel co se nikdy nemůže a nestane milencem, protože nezboří křehké přátelství. Zejména: "stanicí s delší přestávkou a s malým občerstvením" jsem, jak o mě není všeobecně známo, zatížený na kouzlo paradoxu, tady není zase tak moc vidět, ale o to je krásnější. briliantní, blahopřeji :)

Drnda
17. 02. 2006
Dát tip
Teda... co říct na tak krásnou kritiku...samozřejmě děkuju :)

Ciprian
18. 08. 2005
Dát tip
Co říct.... ? Ohromné....

Darkness
03. 08. 2005
Dát tip
takova docela odvazna :c) Jsi v neznámé krajině a místní jsou pohostinní tak ochutnej vše nové dokud Ti nabízejí... libi se mi...

Drnda
03. 08. 2005
Dát tip
Díky Darkness :) Odvážná?... - jo byla jsem možná odvážná... :) Nabídla jsem - bylo přijato... a naštěstí - nezalitovala jsem pro to!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru