Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

VYZNÁNÍ

12. 08. 2005
3
0
1405
Autor
Drnda

jedna taková zamilovaná...

Tak moc – tolik bych chtěla
Ti zašeptat...
ale sevřené mám hrdlo
já vím - že bych neměla...
a tak právě proto
chtěla bych to zavolat
do světa vykřičet
nenechat to promlčet
protože už nemusí
přijít ten okamžik
všechno může být jinak
vše se změní
a může to být jenom mžik

Tak moc – tolik bych chtěla
slyšet i Tvoje vyznání
Tvoje myšlenky – Tvá slova
Tvoji lásku – Tvé přiznání
Slyšet tíhu odhozeného strachu
necítit výčitek a studu pachu
Chci říct a slyšet
vodopád něhy nechat pršet

                      já ... miluju Tě ...



Ciprian
18. 08. 2005
Dát tip
Dostáváš mě čím dál víc..... Nikdy jsem nečetl krásnější vyznání... Nemám ve zvyku číst jiné verše, než léty prověřené, nebo vlastní ( jako každý muž jsem ješita ), ale to co píšeš je prostě nebeské....

Drnda
18. 08. 2005
Dát tip
No... já zase snad nikdy neslyšela tak krásný vyznání na moje básničky... no co říct... jsem hrozně moc ráda a nevíš jak něžně jsi mě pohladil :) Já - děkuju!

Ciprian
18. 08. 2005
Dát tip
Ne, já děkuji za to, že píšeš. Protože všechno, co je ve Tvých básních je i v mém nitru. jen já o tom popíšu 101 básniček a Tobě k tomu stačí desetina. A ještě je to tak nějak víc z mého nitra, i když to píšeš Ty... Nikdy jsem nečetl někoho, koho číst, znamená listovat pro mě v sobě.

Drnda
18. 08. 2005
Dát tip
:o) jo, to je fajn takhle cítit... taky už mi kdosi řekl, že než on vyjádří svůj pocit, myšlenku - potřebuje k tomu spoustu slov, kterými to stejně nevyjádří, a že já pak napíšu kratičkou básničku - a v ní je to všechno tak srozumitelně popsaný... To je pak krásná satisfakce :) to mi úplně stačí, protože to je přesně to - "co tím chtěl básník říct" :) Ale sakra - nerozmazluj mě už.... nebo zpichnu! :))

Darkness
12. 08. 2005
Dát tip
Chci říct a slyšet vodopád něhy nechat pršet tak to je moc pekne vyznani...posledni to me doslato. Proste se ma zit zrovna ted a necekat na nic...zadna mimnulost, zadna budoucnost proste jenom TED !! Ale nekdy to proste nejde :c( TIP **

Drnda
12. 08. 2005
Dát tip
Děkuji Vám oběma :) To mě mrzí, že Ti to zkazilo začátek... Ale je to tak - představ si, jak moc je to v Tobě silné, tak moc to chceš říct, ale víš, že to nejde... ten člověk Ti nepatří a Ty to tím tak budeš moc komplikovat... Užuž to máš na jazyku, ale nejde to vyslovit - jakoby máš úplně sevřené hrdlo...přitom cítíš, že on to má taky tak...Takže se to v Tobě hádá, ale Ty v sobě najdeš to odhodlání a sílu... zhluboka se nadechneš a nakonec se vyznáš... :o))

zdjr1976
12. 08. 2005
Dát tip
já ... miluju Tě ... Taky poslouchám a pořád nic, asi budeme muset být první kdo to řekne...TIP

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru