Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopravní značka

16. 08. 2005
1
0
713
Autor
Tlama

Tohle je opravdu jen blbina, která se mi zdála, takže v tom nehledejte žádný hlubší význam.

Zdálo se mi, že jsem dopravní značka, ale nebyla jsem dobrá dopravní značka. Nebavilo mě stát pořád na stejném místě, tak jsem cestovala, poznávala nové místa a nové značky. Ty mě ale neměly rády. Říkaly mi, že správná a dobrá dopravní značka má být celý život na jednom místě, že je pro ni ostuda, když přájde člověk a dá ji jinam, protože to pak znamená, že nesloužila dobře. Já se snažila, opravdu jsem se snažila zůstat na jednom místě, ale nešlo to. Nebavilo mě to. Touha po cestováí byla vždycky nakonec silnější než touha po společnosti ostatních značek, které se na mně nikdy nepřestaly dívat přes prsty. Zůstala jsem sama. Sama jako žádná jiná značka na světě, ale zůstala jsem i sama sebou a za to jsem na sebe byla náležitě pyšná. A potom jsem potkala jinou značku, která taky trpěla touhou po světě, tak teď cestujeme spolu. Ve dvou se to přece jenom lépe táhne.

Takže, až se vám jednou bude zdát, že jste dopravní značka a ostatní značky vám budou vyprávět o dvou divných značkách, co chodí světem, nic jim nevěřte a pojďte raději cestovat s námi, protože život je více než jen jedna křižovatka.


Tlama
18. 08. 2005
Dát tip
No, vraždit se mě zatím ani ve snu nikdo nepokusil. Ale nedávno jsem byla Anakin z Hvězdých válek a máchala celou noc světelným mečem:-)))

Hamira
16. 08. 2005
Dát tip
máš prima sny, hlavně když Tě nevražděj......

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru