Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zamilovani

21. 08. 2005
0
0
762
Autor
Geez

Chytila ho za ruku a on ji pevně sevřel. Jen cítit, že je tu pro něj a on zase pro ni, to pro něj bylo to nejdůležitější. Pohoupal trochu její rukou a tak pokračovali dál, beze slov, oba plní vlastních myšlenek a pocitů a přesto prázdnou noční ulicí kráčeli jako jeden.Noční světlo jen stěží pronikalo tmou, nad nimi občas proletělo letadlo. Sledovala hvězdy, pomalu šli dál a ona položila jemně hlavu na jeho rameno, chytil ji za pas a přitiskl k sobě.
Noční park je pomalu polykal, světla tu nebyla, tma se pomalu prohlubovala a oni dál pokračovali pomalým krokem, ruce okolo pasu, občas jeden z nich něco špitl nebo se ozvalo tiché zachichotání a zvuk kraťoučkého polibku. Posadil ji na lavičku a sám si sedl naproti ní. Tma byla všude okolo nich, přesto viděli, jak se jejich oči lesknou. Objala ho a on jí cosi zašeptal do ucha. Přitulila se ještě blíž, cítila jeho tlukot srdce....tlouklo stejně jako to její. Nežně jí políbil na krk a cítil, jak ho hladí na zádech, za tyhle dotyky by dal cokoli na světě a ona to věděla, snad tisíckrát to od něj slyšela a přesto to chtěla slyšet stále znovu a znovu. Pomalu se na něj převážila a položila ho na lavičku, vášnivě ale zárověň něžně se začala dotýkat jeho rtů, okusovat je a nakonec líbat. Už i jeho ruce klouzaly po jejím těle, dostávaly se pod tričko na její rozpálenou kůži, ačkoli už byla zima. Neovládal se, nepřemýšlel co dělá, stejně tak ona. Nepřemýšleli co bylo, nebo co bude, právě teď byli spolu...a byli šťastní, jejich těla splynula v jedno.
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru