Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

... (1995)

26. 08. 2005
1
0
1515
Autor
Drnda

Korunka z listí

něžňounce šustí

a ševelí

Chtěla jsem Tě tu mít

nahého a čistého

s hlavami u sebe snít

Všechno hodit za sebe

jak do bezedného odpadkového koše

a nezapomenout to přikrýt

pevným těžkým víkem

Listí už nešustí

opadalo

a vítr jej odvál daleko


Drnda
30. 08. 2005
Dát tip
Ale ano, to máš pravdu, Sklenáři. Já Tvou kritiku (i se studnou) beru, a jak jsem psala - studna by mohla být taky fajn... ale je to (byl) můj výtvor... já jsem ráda, že jsi se k němu vyjádřil a dokonce sis dal tu práci s tím, jaké slovo bys raději nahradil za výraz, který se Ti nelíbí - ale přeci to nebudu podle toho opravovat... :) A ten bezedný odpadkový koš má svůj význam, za kterým si stojím, víš?

sklenář
30. 08. 2005
Dát tip
rozumím

sklenář
26. 08. 2005
Dát tip
vadí mi ten bezednej odpadkovej koš - nehodí se do toho - podle mého - co studna třeba? - nebo nevim, ale tek košík nee - jinak*

Drnda
26. 08. 2005
Dát tip
Vissel: Ale notak - 16 mi bylo! :))) Sklenář: nojo, teď by byla možná dobrá ta studna... tenkrát to byla halt koš :) Psala jsem, že jsem sem :) zkusila dát pár hodně hodně starejch výtvorů :)

sklenář
26. 08. 2005
Dát tip
já to čet! - autor stojí o kritiku - dokonce o hlubší - nebo ne? sem si všim - bacha - to neni jen na Tebe! - každej kdo sem dá něco staršího - nechce dělat korektury a vymlouvá se, že je to starý - pak teda nechápu smysl - vašeho konání

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru