Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

VyHolení

27. 08. 2005
1
0
4638
Autor
kokolaking

VÍTE VE SVÉM OKOLÍ O NĚKOM, KDO JE VYHOLENÝ?

 

UDEJTE NÁM HO

 

VE ZBRUSU NOVÉ PÍSMÁCKÉ REALITY ŠOU

 

VYHOLENÍ

 

KTERÁ PROBÍHÁ ZDE POD TOUTO DISKUZÍ

 

----------------------------------------------------------------------------------

 

RrEKLAMA: TRPÍŠ? NETRP! ČTENÍ KOKOLAKINGA PROSPÍVÁ ZDRAVÍ I VAŠÍ ZNALOSTI SLOVESNÝCH VZORŮ


Vy Volové!

Kunna
01. 10. 2005
Dát tip
já se neholim

Induan
31. 08. 2005
Dát tip
To není nic. Co takhle VyHulení? Kdo je dneska dobře vyhulenej? (nezamněňovat se zhulenej) :)

Milá Maryčko, já i můj pes tě bez váhání vezmem po hlavě rourou s VŠ diplomem, než se s tebou pustíme do debaty, kdo má v hlavě vyholeno. Co tě to chytlo, že si troufáš srovnávat nás s nějakými vypatlanci z tývý? Svrbí tě pičík? Ostravice na tebe čeká, holka, běž si skočit.

pozorovatel
29. 08. 2005
Dát tip
janku, ty paranoidní pitomče já nejsem každej nick na kterej narazíš.. musíš na to trochu deduktivně očko: my se známe? ty taky asi nebudeš detektivní očko.. a jinak je hezký, že na mě myslíte

Lakmus
29. 08. 2005
Dát tip
Pišto, to je klasický logický problém. Tím, že Plzák popírá autorství toho výroku, jen potvrzuje jeho platnost, neboť zatlouká, zatlouká, zatlouká. Kromě toho jsem to z jeho úst též slyšel.

Já a můj pes máme vyholené i řitě. Vyhráli jsme?

Lakmus, Del: Logika je sviňa, jen co je pravda... Aniž bych se ohledně údajného výroku stavěl na tu či onu stranu, připomínám vám, že dr. P. nabídl 100 tisíc korun tomu, kdo mu ten výrok dokáže. Máte šanci zbohatnout, chlapci! :)))

Takže jsi bohat! :) Já bych mu, bejt tebou napsal. Jestli je to pravda, a on vsadil sto tisíc, tak má po žížalkách, a my si dáme do zobáčku... :)

Tak šup!

dva_karlove
29. 08. 2005
Dát tip
Dem diskutovat. Třeba o tom, že je to sice možná vtipně napsané, ale, proboha, proč je to na hlavní straně?

Maryčka
29. 08. 2005
Dát tip
podobne souteze vyhraje jen ten, kdo ma vyholene i informace v mozkovych zavitech (teda soude podle osazenstva v tv realityshow) ... takze Ing. a jeho hafhaf... smula :o)

JiKo
29. 08. 2005
Dát tip
Já to od Plzáka též slyšel v TV, myslím, že v Áčku

Koukám, že se Plzák nedoplatí... :)

JiKo
29. 08. 2005
Dát tip
asi je už klerotickej :)

Delahaye
29. 08. 2005
Dát tip
Ha ! :-))) Dostal jsem Pištu na lopátku ! Ale jak jsem už psal - vyčůraný geront pravil, že dá 100 hadrů tomu, kdo mu to ukáže v jeho KNIZE ! Jo, jo ... tam to asi fakt nebude - těžko by šel takhle do rizika, že bude koučovat na Hlaváku bezdomouce. Anebo - a v Praze je i tohle možné - má tolik chechtáků, že ho pálej ve strožoku ! And in this case - Hrrrrr na něj ! :-)

Jeheheman
29. 08. 2005
Dát tip
VyHolení........ dost laciný,)

Že by nikdy nevyšly knižní přepisy jeho pořadů?... :)

kokolaking
29. 08. 2005
Dát tip
HOUHOUHOU tak se nám to pořádně rozjíždí. ing_Výkundortík_Rudolf je PRVNÍ vyholený, co se nebojí přiznat barvu. A já se vás ptám: jsou všichni Písmáci ochotni informovat o svých vyholených? A já se vás ptám: jsou všichni vyholení TOTÁLNĚ vyholení? A já se vás ptám: jste ochotni se nechat ŘÁDNĚ vyholit pro potřeby naší reality šou, nebudete-li shledáni vyholenými dostatečně? A zároveň odpovídám ANO! Neboť VŠEOBECNÝ PÍSMÁCKÝ NÁROD může mít plnou důvěru ve své VYHOLENÉ. Takže pánové a dámy, hlaste se teď! A PŘIDEJTE SE K ZÁŘNÉMU PŘÍKLADU NAŠEHO PRVNÍHO VYHOLENÉHO INŽENÝRA a jeho psíka. Jehehe: VYKUŘ! A pro vostatní obzvlášť šťouravý sem pěkně hnuseckej alternick. rozuměji? ----------------------------------------------------------- REKLAMA: právě dnes vyhrál uživatel jan(ek) STO TISÍC KORUN a to jen díky tomu, že ČETL DÍLA KOKOLAKINGA. Pojďte všici v jeho stopách. KOKOLAKINGOVA DÍLA - ČAS PRO VAŠE FINANCE

Malá_Holka
29. 08. 2005
Dát tip
Jé lidi vy jste magoři :D

kokolaking
28. 08. 2005
Dát tip
Ste úplně vedle lidi. žádnej lyryk. každý malý dítě přece vidí, že sem to já, Orfeus. Jen proměněnej v to nebo ono. Tak si nelamte hlavu s jinými jmény. Když to zpívá, vždy Orfeus je to. Přijde, zmizí zase. Ó, nestačí, že růži přemnohdy o pár dní přetrvá, než zajde v čase? Takže vočko, jestli máš zájem vo Boha mýho kalibru, tak se vozvi. ---------- Pro ostatní: BUĎTE MEZI PRVNÍMI, KTEŘÍ NÁM UDAJÍ SVÉHO VYHOLENCE: ZAPOJTE DO HRY SVÉ BLÍZKÉ, PŘÁTELE I ŠÉFA! UVIDÍTE, ŽE BUDOU MÍT RADOST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NOVÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NYNÍ MŮŽEŠ UDAT I NICK, MÁŠ-LI PODEZŘENÍ ŽE JE VYHOLENÝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NOVÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Reklama: Ach květe rozevřený, hle studnice světa, má čarokrásná růže, pověz kam hvězda vzlétá? STOP!!! Básníku, pátráš po smyslu bytí, umění a pravidelných jarních slev v Baumaxu? NEHLEDEJ VÍCE! Nalezl jsi! KOKOLAKING - VŠECHNY CESTY K INFORMACÍM

Gonsales
28. 08. 2005
Dát tip
nemam rada realityŠou a udavace..a tak nikoho neudam..a nebo ze bych prece jenom....:D

kokolaking
28. 08. 2005
Dát tip
Tak, drazí přátelé, právě mě jistá spolehlivá osoba informovala, že jeden z VyHolených byl právě zmíněn V TÉTO KONVERZACI. Tak co vy na to? Vydáte Písmácké veřejnosti JEHO JMÉNO, anebo budete, jak říká Plzák, zatloukat, zatloukat zatloukat? -------------- Reklama: Rozbít hubu KOKOLAKINGOVI? To si raději PŘEČTU JEHO DÍLA. Sou fakt boží. A návykový KOKOLAKNIG letí světem dopřejte kvalitu svým dětem

Delahaye
28. 08. 2005
Dát tip
já myslím, že pozorovatel nezná Plzáka ... takže spíš ne :-)

Delahaye
28. 08. 2005
Dát tip
:-)) teda ten je ale zvídavej ... ale jestli je vyholenej, to je otázka :-)) (na bradě zatím nemusí, to mám potvrzeno ze spolehlivého zdroje)

Delahaye
28. 08. 2005
Dát tip
já ho avízem už natíral ... asi je zrovna zmazanej holící pěnou Windsor, co my víme :-)))

Podotýkám, že "Zatloukat, zatloukat, zatloukat" dr. Plzák nikdy neřekl ani nenapsal. Jedná se o velmi oblíbený plk...

Delahaye
28. 08. 2005
Dát tip
Tak to plkáš Ty , Pištíku. Na vlastní uši jsem to slyšel - z jeho úst. Copak, copak ? Nikdo Tě už dlouho neobdivoval a tak to chceš napravit ? :-))

P.S. Pupitelovo alternicky jsou jedny z nejlépe poznatelných.... :)

Del: Jo? A já zas z jeho úst slyšel, že to nikdy v souvislosti nevěrou neřekl.... Půjdeme se k němu zeptat?

Gonsales
28. 08. 2005
Dát tip
pisto na co avi?

Delahaye
28. 08. 2005
Dát tip
a dokonce jsem to i četl v nějaké jeho stati ... A pokud mi dáš čas, tak si dokonce myslím, že je to na LP "Zavěste prosím, volá Semafor ... " ... ale to nemůžeš pamatovat :-) mmch ... předvčírem mu bylo 80, tak bysme s tou návštěvou neměli váhat ..

Rozhovor, Reflex z 25.8. Razantní dementi tvého plku.

Delahaye
28. 08. 2005
Dát tip
Cha cha ... :-) Se zájmem jsem se začetl ... všimni si, že zdůrazňuje, že to NENÍ v žádné z jeho knih. Že to neřekl, sice popírá také, ale již ne tak jistý v kramflecích. No, taky vzhledem k tomu nesmírnému kvantu rozhovorů, vstoupení a článků, co měl, bych si na jeho místě nebyl jistej, ani jak se jmenuju. Ale co s tím ? Je to tak vžité a spojené s jeho image, že i popírání může být z jeho strany prachsprostým pí árkem ...

Delahaye
28. 08. 2005
Dát tip
ech .. P.R. jsem nevhodně použil ... mnohem přesnější je REKLAMOu sourry .-)

očka
27. 08. 2005
Dát tip
to je tak stupidní, že ani nebudu povídat nic o nadmíře alternicků pozorovateli...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru