Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

I'm back

27. 08. 2005
0
0
1248
Autor
Finie

A zem prohlédla úzkost lidí

 

a v tu chvíli poprvé

 

šedost mračen překonala šedost měst,

 

začala jim navracet jejich dary zpět

 

a pršel z nebe jedovatý déšť

 

a popel halil Město na protest sněhu

 

z minulých let, a tehdy Alex vyšel

 

poprvé do ulic

 

a sháněl hrnce a mrkev

 

a stavěl popeláky na všech náměstích

 

která kdy viděl bílá

 

z okna svého bytu

 


Petr_Pan
31. 08. 2005
Dát tip
g_b> mno nevim - můžem se pustit do dělání profilu - tak .. nejspíš umí anglicky - to se pozná .. :-) každopádně mě osobně tohle nízký jednání mírně irituje, což - předpokládám - je záměr, takže musím říct, že se mu celkem daří .. ď za avi

G_B_Show
31. 08. 2005
Dát tip
Já jenom abys měl dobrej pocit, že se s tim nesereš sám..:-)

Petr_Pan
31. 08. 2005
Dát tip
jj - i když mi to mírně ubírá na jedinečnosti, s Tebou se o výsadu duplikace dělim rád - aspoň se pozná, že finie má - když ne talent - aspoň vkus ;-)) btw - jak to vypadá s víkendem a jak s nicoll a jak s houslema ? :-)

G_B_Show
31. 08. 2005
Dát tip
Nicoll do Prahy nepřijede, takže mě budeš mít jen pro sebe :-) (teda spolu s turandot, Šhammmmannnnemmm a asi tou mojí kamarádkou o které jsem ti říkal - teď už to musim vyklopit - je to normální obyčejná holka, žádná modelka...) S houslema fakt nevim, ale upřímně si myslim, že by bylo lepší, kdybys to s Nicoll probral sám a ne přese mně.... Jinak ubytování intenzivně shánim a mám pár tipů, do zítřka by to mělo být jasný. Snad by se to mohlo obejít i bez spacáku...doufám. A....víš, že dnes máš deadline na povídku jen tak mimochodem...? y.-)

Petr_Pan
31. 08. 2005
Dát tip
tak fajn - aspoň nebude žádnej konflikt a Ty poznáš toho mástra, co je s ním ta okouzlující diva ;-) možná se při tý příležitosti seznámíš/me taky s něktewrejma ikonama litery, protože oni maj hafo přátel, který choděj moc rádi na vyšehrat pokecat/zachlastat, tak uvidíme .. :-) ty housle .. ju - musím na tom zamakat .. - tu kámošku i tak rád poznám - beztak se dokonalejch holek bojim a akorát se před nima shazuju a Ty bys pak měl ostudu jaký pako jsi jí to představil .. :-) takže - těšim se o to víc .. spacák by nebyl problém - to určitě ne .. :-) i kdyaž by bylo fajn nemuset se s nim tahat, na stopa je to celkem lepší - čl. vypadá víc cestovnějc .. :-) ta pitomá povídka .. ech - mnóóó .. hele - pošlu Ti na mail takovou úplnou pitomost, kterou jsem sestrojil během necelejch dvaceti minut kvůli ňáký češtinářský slohovce - je to něco jako mix mý poetry, takže tak .. :-) nicméně - nemyslím si, že bych Tě tím moh odbejt a ani nechci - jen co napíšu to, co chci, vzpomenu tuhle příležitost a s chutí Ti to věnuju - může bejt ? :-) pošlu Ti to mailem ještě dneska. jo - a ten emotikon se šátkem je super ;-)

...si curak...kazdemu je jasne ze si to ukradol...

...zlodejina...

...idiotizmus...

G_B_Show
27. 08. 2005
Dát tip
s tímhle se nedá dělat nic jinýho než ignorovat... Jen nechápu co to tomu člověku přinese, docela mě to zajímá. Důvodů pro takovéhle chování není moc. Nejspíš to bude nějaký ukřivděný chudáček

G_B_Show
27. 08. 2005
Dát tip
avi

Loutka
27. 08. 2005
Dát tip
kleptomanie hele nechcete mi někdo pučit nějakou dobrou básničku???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru