Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Můj život

17. 01. 2001
0
0
718
Autor
SEMI

Můj život Ztratil jsem svůj sen když jsem byl dítě Cítil jsem bolest v mé duši Nacházel jsem temnotu okolo mě nikdo nevěděl Proč jsem slepý Proč jsem němý Proč jsem hluchý Proč já Každý říkal nevadí Každý mě chtěl podpořit Každý mě litoval Každý mi lhal Proč jsem slepý Proč jsem němý Proč jsem hluchý Proč já Přál jsem si se zabít pro můj ztracený sen Chtěl jsem zachránit mou duši zničit bolest Viděl jsem paprsky temnoty cítil jsem to Proč jsem slepý Proč jsem němý Proč jsem hluchý Proč já Nenávidím tenhle svět kterej říká miluji tě Nenávidím pocity lžou Nevěřím vám nechte mě křičet Proč jsem slepý Proč jsem němý Proč jsem hluchý Proč já
Suppe
23. 01. 2001
Dát tip
smutná pravda o vegetování na týhle divný planetě...

SEMI
18. 01. 2001
Dát tip
dík semi:)

SEMI
18. 01. 2001
Dát tip
ahoj oceňuju, že jste četli a kritku beru. byl to takovej rychlej tok myšlenek. tahle věc byla půvoně (teda stále je) písňovej text. a hlavně originál jsem psal v angličtině a musel jsem myslet na to, aby se to dalo zpívat. no a pak jsem si to přeložil a docela se mi to líbilo i v češtině.(pardon trocha egoismu) tím to ale nechci omlouvat (teda trochu jo.) no každopadně díky za upozornění.semi:)

Geost
17. 01. 2001
Dát tip
No někdy nemusíš být ani hluchý, slepý atd., a to tady zrovna nežral, a i tak - stačí si počkat a desiluze přide sama ;-) jinak- je to pěkná básnička- pravdivá, docela se mi i líbí- "nechte mě křičet" Pěkný refrén

Lampář
17. 01. 2001
Dát tip
co třeba hrací automaty :) ?... sorry, kdo nezná The Who, Tommy ... nepochopí ... a jinak ... oslovilo ...

Vio
17. 01. 2001
Dát tip
Poměrně chabé výrazové prostředky pro popis pocitů. Sice to ke mně promlouvá, ale je to příliš jednoduché, bez nápadu. Zkusil sis někdy přečíst nahlas: "Přál jsem si se zabít"?

Vojtek
17. 01. 2001
Dát tip
viz. VIO

kafka
17. 01. 2001
Dát tip
ad Vio, Vojtek věř nám :-))

Stepca
17. 01. 2001
Dát tip
Taky jsem se zastavil u toho,co chlapi ..ovšem "paprsky temnoty" to u mě dorovnávaj :-).

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru