Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Farewell to my six-six-six

Výběr: Empty, Print
01. 09. 2005
11
1
2370

změnil jsem se,někteří si toho všimli,někteří ne,je to ale tak... For a moment the world turns its back and you let me come closer though the hearts were filled with fear for this Dark Secret Love Oh let the world turn its back and please let me come closer though the hearts filled with fear for this love Our 666 has got a name we burn in its flames again and again for it is our Dark Secret Love \"Set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm, for love is strong as death jealousy is cruel as the grave. The coals thereof are coals of fire, which hath a most vehement flame.\"* I love you - I love you I love you - I love you I love you - I love you For a moment the world turns its back and you let me come closer though the hearts touched with joy Our 666 has got a name we burn in its flames again and again for it is our Dark Secret Love Our 666 has got a name we burn in its flames again and again for it is our Dark Secret Love -Him; Dark Secret Love; The Single Collection(2002)

dohrál jsem a pokládám postupku na desku

ze spletených větví a jedovatých hadů v 

třicátém sedmém patře

stromu rostoucího z moře vln

-v lesku potu mysli toužící po džihádu

má ruka vlastní erby přetře

a otrhá z růže i poslední trn-

 

karty ponechám válet se na stole

a pak se ve stoje -s falešným úsměvem

na rtech- rozloučím se všemi spoluhráči,

bude se mi stýskat,

trochu..

-nesmejem špínu z plic a očních bělm.

teď vím že oni nezapláčí,

jen jim snad bude chybět černý plášť

jenž jim více nezapíská

ódu na travnatou plochu

Elysejských polí-

 

přísáhám na cokoli

že až se můj člun odpoutá od kořenů,

a já opustím zákoutí mého stromu,

neohlédnu se a nezalituju

dokud mě obzor neutopí v červánkách

-zapomínám na trsy šémů ve skle,

vzdávám se svého stínového domu,

teď když snad miluju,

nenachladí mě cigaretový kouř v ranních přeháňkách-

1 názor

Narriel
19. 08. 2008
Dát tip
Obzvlášť ta poslední.

Eg_Ar_11
02. 09. 2005
Dát tip
sakra to jho na duši i na rozumu mi slzy vhání do uší *

Empty
02. 09. 2005
Dát tip
Já si zas myslím, že tohle je jedna z tvých absolutních nej, velmi mě dostala, dík

Zuzulinka
02. 09. 2005
Dát tip
velmi líbí..i před změnou i po ní....a menší ukecanost Ti sluší, myšlenka jde pak hloub*

absurd
02. 09. 2005
Dát tip
urcite jo!!!jako obvykle hluboký nadstandart..díky za nej..T**

KayTee
02. 09. 2005
Dát tip
líbí *

Damien
02. 09. 2005
Dát tip
ne, že bych se do ní dostal úplně, ale cejtim z ní naději a tu teď potřebuju, dík t.

gemina
01. 09. 2005
Dát tip
*

Petr_Pan
01. 09. 2005
Dát tip
koukám, že jdu nevhod ? jestli Tvůj vývoj má plynout tímhle směrem, je to pro mě smutný podívání. i když se v tom semo tamo mihne zbytek tý čtivosti, z obsahu je mi docela dost nablití/nudno. ale - to je jenom tím, že takovejhle rádobysymbolismum fakt nemusim + vylejvání svý zničenosti mi přijde maximálně trapný, zvlášť když se to neumí. nicméně - máš před sebou určitě ještě zajímavou cestu a pokud dojdeš někam tam, kde je remik, na což máš ještě tři roky času, takže si zatim piš takovýhle sračkoidní experimenty, jednou dojdeš k tomu, co ju a co ne .. celkem se na to těšim .. :-)

Ty jdeš vždy vhod,Petře Pane..díky že ses zastavil..

vzhledem k tomu co píšeš jsi to očividně nepochopil,má to totiž relativně osobní význam...přesto díky,Tvého názoru -ať je podán jakkolif hrubou formou- si cením...hezký víkend

Petr_Pan
01. 09. 2005
Dát tip
ju - mám chvilku, tak se pustím protiproudu Tvejch věcí a ještě jich asi pár přečtu .. jen mám obavu, aby mě neovlivnilo čtení levellers, který máš na vizitce hozený a který jsou nejvíc skvělý .. :-)

Petr_Pan
01. 09. 2005
Dát tip
ne - pochop muj názor - jsem obyčejnej kluk, člověk zničenej všedníma starostma & prací. jako takovej nemám náladu prokousávat se kjupou metafor, který mi servíruje ňákej ublíženej týpek. upřímně mě nezajímá, jak moc zničeně se ve svý intelektuálštině cejtíš a tak. tohle rozhodně neni nic, co by mi přidávalo na čemkoliv v lit./místních kruzích. nevadí mi to a Tobě vlastně dík tomu snad nemusí vadit muj názor, kterej rozhodně nemá hodnotu jako lit. kritika. ber to spíš jako náror těch miliónů obyčejnejch lidí, který si nikdy nekoupěj Tvojí sbírku, protože nemaj čas ani náladu na takovýhle čtení, který jim nedává než slovník cizích slov do rukou .. :-)

Petr_Pan
01. 09. 2005
Dát tip
a o víkendu jsem v praze, takže jestli máš někdy během soboty + možná neděle volnějc, mohli bysme zajít na kofolu/pivo nebo tak .. :-)

tou kofolou,tos narážel na věk? to bylo ubohý..v sobotu jdeme s klucíma d¨na bowling a pak koukáme na fotbal a v neděli od půl šestý mám zápas,co v neděli dopoledne?

Víťo...díky, vybral jsem si výtvarnou výchovu-neumím noty..:-)

Petr_Pan
01. 09. 2005
Dát tip
ne - to nebyla žádná narážka - kofola je nej pití ze všech a když mám peníze a chci bejt střízlivej, nepiju nic jinýho .. nebuď vztahovačnej .. :-) navíc v pátek chlastám s kámoškama v hlinsku, pak hurá na ortena do kutný hory, tam možná ještě pobejt s pablem a večír/v noci chlastat v praze se spoustou lidů .. ;-) v sobotu se budu asi tak nějak vzpamatovávat a pokud seženu nocleh a zábavu ( spíš zábavu - spacák mám, takže neni problém najít si ňákej keřík .. ;-) ) neděle dopoledne je možná asi + ubohostí se prosím neoháněj - nevypadá to pěkně, zvlášť když nevíš .. :-) je na Tebe ňákej kontakt ? kdyžtakl se můžem přesunout do jakýkoliv diskuse - zprávy mi nechoděj ..

mám ICQ... 275454249

Petr_Pan
01. 09. 2005
Dát tip
nemám icq

hmmm...tak asi mobil 721670425

Petr_Pan
01. 09. 2005
Dát tip
ok - mý číslo je 608 274 318. ozvu se během soboty a nějak se domluvíme .. zatim čau

vesuvanka
01. 09. 2005
Dát tip
smutná, pěkně napsaná... TIP

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru