Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

sladky sen

11. 09. 2005
0
0
545
Autor
meniak87

only for You

Mas rada ten cas usinani,
kdyz mnoho hvezd jiz na obloze stoji
v ten cas si oci promnes dlani
a zle myslenky necht se spanku boji

nestojis jen o kratky spanek
dlouhy, dlouhy musi byt
aby jenom lehky vanek
nechal tebe dlouho snit

Snit o krase a radosti sveta
ktere nemusis vzdy mit
jen v snu je dobra kazda veta
a chces stejny zivot zit

Spi, usinej a bud rada
ze slunce jeste stale spi
necht dobra je i tato rada
a spolu s nim sladce spis

Rana dockas preci jen
a i sny se rozplynou
a zacne zase novy den
vecer vsak zas obzivnou...
Petr_Pan
11. 09. 2005
Dát tip
příteli - ty rýmy jsou dosti strašidelné .. myslím, že k tomu nejde říct než čti, čti, čti a piš & piš a třebas to něco dá - tohle je podle mě naprosti ukázkový začátečnický dílko .. :-) ( a to neříkám, abych Tě naštval - spíš naopak - taky jsem takhle psal .. :-) )

meniak87
11. 09. 2005
Dát tip
Dekuji mockrat za hodnoceni, je to pravda, nikdy se tim nebudu zivit ale zatim to beru jako relaxacni prostredek a pomerne me to uklidnuje :-)

Petr_Pan
11. 09. 2005
Dát tip
jj - tenhle přístup beru - ono - psaním se může málokdo živit a když, tak myslim, že se nepohybuje příliš tady - osobně píšu asi rok a vydělal jsem na tom litra, což jsou sakra mizerný příjmy ;-)) + vzpomínám, jak jsem psal první text - v úplně mizerný náladě - a jak to ze mě slezlo, když jsem to namlátil asi do čtyř strof, pekelně narýmovanejch + jak jsem to hodil sem a jak mě lidi poslali doprdele a jak jsem se nasral .. ;-)) ale - to je všechno fuk - když bys měl chuť, mrkni na něco z mejch začátků - nick 815_0 měj se dopohody a kdyby tady na Tebe měl kdo kdy kecy, nic si z něj nedělej - jsou tady davy lidí, co psaní berou smrtelně vážně, i když píšou tak akorát aby psali - ono - tohle prostředí je celkem nakažlivý - bacha na to .. ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru