Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zimní noc

12. 09. 2006
0
0
871
Autor
vajnstejn

Je dlouhá zimní noc

a mně stýská se moc

 

Už vím co je bezmoc

je horší než nemoc

 

Myslet jen na Tebe

a nemít Tě vedle sebe


vajnstejn
14. 09. 2005
Dát tip
jasne ze je to basen, nejak jsem se prekliknul :-)

vajnstejn
14. 09. 2005
Dát tip
jasne ze je to basen, nejak jsem se prekliknul :-)

exorcista
14. 09. 2005
Dát tip
tak jdem na to... ...první verš dobrý, kdybych to psal já, udělal bych za mně čárku a zbytek dal jako nový řádek, ale já to nepsal, takže v pohodě... ...druhý verš není vůbec znělý...vždycky k básním přistupuj jako k vyprávěným písním, báseň musí mít rytmus...sice to nezní špatně když si to párkrát přečteš, ale stejně je to docela šroubované... ...třetí verš je zase dobrý celkově bych té básni udělil asi čtyři body z deseti piš si verše jen tak na nečisto, o všem co vidíš nebo si veršuj a skládej slova tak, aby měla báseň dynamiku...aby se nezasekávala ve výslovnosti...základ na básnění nemáš špatný :)

vajnstejn
14. 09. 2005
Dát tip
co rict navic? opet ti dekuji a snad si z toho neco vezmu :-)

exorcista
14. 09. 2005
Dát tip
vážně pomáhá prostě kdykoli a kdekoli, když máš chvilku klidu a volna, skládat si k sobě verše...klidně bez hlubšího smyslu...můžeš si to zkoušet na smskách, kapacita je akorátní k tomu, abys pak koumal jak tu krátkou básničku vylepšit. netřeba děkovat, kavalíre, kdybych tě kritizovat nechtěl, nedělám to ;) mnoho zdaru a vytrvej ve snaze :))

chicoria
12. 09. 2005
Dát tip
není to báseň?:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru