Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Život

20. 01. 2001
0
0
727
Autor
niki_niki

Život Je těžký, nespravedlivý. Proč za to máme pykat? Jsme lidi. Jsme živí, kdo nám umožňuje dýchat? Život-slovo na 5 písmen. Utíká, běží, ztrácí se před očima, ale vlastně není nikde viděn, někde končí a někde začíná. Má mnoho chybných částí, má v sobě málo smetany, nachytává nám do svých pastí, otázka:"Jsme v něm vůbec vítaní?" "Žij a buď šťastný." Copak to jde?To je k smíchu. Život má být přece krásný, ale není, říkám si potichu. Život je zebra, někdy bílá, někdy černá, bílá je ta dobrá, černá, to je ta nevěrná. Proč zrovna tohle slovo? Proč my vlastně žijeme? Jednou umřem a bude hotovo, kde tu sílu k životu vlastně bereme? Dává nám tolik otázek, na které nevím odpověď, život je pár krátkých procházek, a ne jedné z nich dáme výpověď. Prodírám se myšlenkami, nechápu vůbec nic, mezi všemi těmi zákazami, nejsem chytřejší o nic víc. Jsem zmatená a nevím kudy kam, co si s tím vším mám počít, co z toho života vlastně mám, když ani nevím, kde zkončit a kde začít. Chci vám tím jen dokázat, že život je krátký na to, abychom mohli chápat, co všechno nám stojí za to. Všechny činy, všechny skutky, všechny viny, všechny smutky.
Petulka
24. 01. 2001
Dát tip
Já už ti to jednou hodnotila, takže se nebudu opakovat. Jo a máš tam chybu skončit se píše s a ne z. hi hi to máš za ty Chinaskyyyyy :-)))) A čtvrtá sloka poslední řádek asi tě budu muset přesvědčit o opaku..

maty
20. 01. 2001
Dát tip
Moc dlouhé

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru