Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kavárna

30. 09. 2005
10
1
2145

rande jsme měli

tak jako vždycky

v kavárně

naproti kostelu

 

zatímco

naše dva

uprchlý stíny

užívaly si v hostelu

 

servírka v šatečkách

kratších než vteřina

klapala podpatky

dva raz dva raz

 

velkýma očima

koukala na tebe

když asi po páté

míjela nás

 

na účtu nechala

číslo a polibek

bez nejmenšího

studu

 

tak jsem ho sebrala

a v noci potají

provedla na něm

woo-doo


1 názor

megahit
11. 11. 2006
Dát tip
mně se líbí jak klapala dva raz dva raz dávám tipa*

ok, ok... ale měnit to už nebudu :-) msf = měj se fajn :-)

Milly
29. 11. 2005
Dát tip
Aha... :-) Ty taky..........

Milly
28. 11. 2005
Dát tip
Ti nevím- jinak mi to totiž přijde dokonalý...- až nea ten závěr...... :-) msf??

Milly, dík za návštěvu a za pochvalu. Nevím jestli jsem pochopila tvou poznámku správně, ale já osobně bych při čtení slovo woo-doo nerozdělovala tak, jak jsi to naznačila. Jinak si myslím, že poezie není o dokonalém rýmu, zvláště u amatéra jako já:-)))msf

Milly
23. 11. 2005
Dát tip
to je pěkný...... :-) jen písmena na koncích vešů Ti trochu nesednou do rýmu.. "studu- wu- du"

Noe1
19. 10. 2005
Dát tip
hmmmm ... ty čarodějko *t

rjGee:Pořád nechápu...asi jsem stále ještě nedosáhla tvé intelektuální úrovně psychologa (nejspíš proto ty cizí pojmy:-) Pro jistotu jsem podstoupila konzultaci se slovníkem cizích slov, ale ani poté v té poznámce moc pozitivního nenalézám. A jednu věc mi musíš uznat. Hysterii a krutost nechme stranou, ale nemůžeš posoudit můj úsměv, aniž bys mě viděl... PS:a používej češtinu, když máš tu možnost...vždyť je to krásnej jazyk

rjGee
03. 10. 2005
Dát tip
ok. mír.

rjGee
02. 10. 2005
Dát tip
Z důvodu Tvé sugestivně submisívní sexuální potřeby ega píchat, se přes manýristicko grafomanistické, senzuálně empatické potřeby nechat se plácat po zádech, málem zapomělo, že máš krásný úsměv a umíš být krutá.

rjGee:naprosto nechápu o co ti jde a na co se to snažíš si hrát!!! 1)Do toho místa, který jsi zneužil, patří, dle mého názoru, kritika díla, ne kritika autora. 2)Jestli si myslíš, že těmi cizími slovy někoho ohromíš, jsi na omylu. Spíš to působí zakomplexovaně, že se neumíš normálně vyjádřit a tak si hraješ na "intelektuálního machra". 3)Jak si můžeš dovolit napsat sem podobný žvásty, když mě vůbec neznáš a v životě jsi se mnou nekomunikoval. Takže jestli neumíš nic jiného, než se navážet do cizích lidí, budu ti vděčná, pokud už příště mé literární pokusy svou přítomností "nepoctíš".

rjGee
02. 10. 2005
Dát tip
Nechápeš. Ano. To je to správné slovo. Nemyslím cizí slova. Ty určitě znáš. Přečti si to ještě jednou, je to pozitivní poznámka. Tvé zlostné 1)2)3) svědčí o obrovském nadhledu nad tím co tvoříš a smyslu pro humor. To je poznat aniž by Tě někdo musel poznat. Ovšem zase na druhou stranu, ví se, že hysterky mají, díky své přecitlivělosti, nejkrásnější orgasmus.

T_O_M_
01. 10. 2005
Dát tip
šikovná

sklenář
30. 09. 2005
Dát tip
ta pointa mě minula - za první tři sloky!*

Vaud
30. 09. 2005
Dát tip
kostelu - hostelu mi příjde slabší, jinak fajn atmosféra *

Eg_Ar_11
30. 09. 2005
Dát tip
jojo má to v sobě kousek děje *

Elyanne
30. 09. 2005
Dát tip
jo, jako sklenar

vesuvanka
30. 09. 2005
Dát tip
až na" kostelu - hostelu", se mi líbí.....TIP

Honza_Princ
30. 09. 2005
Dát tip
právě kosteluhostelu se mi líbí nejvíc*

pointa mi myslím neutekla, děvče děvče, si na cestě do pekla TIP

Jeheheman
30. 09. 2005
Dát tip
no to je mi ptákovina:o)

díky vám všem za návštěvu a za tipy pro ty, kterým něco chybělo... nedivím se vám... toto dílko bylo totiž zveřejněno prakticky omylem. Před delší dobou jsem ho sem přepisovala z papírové podoby. Přitom jsem byla vyrušena, odložila jsem to na později a na všechno zapomněla. Tudíž se omlouvám a dodávám zbytek:-)

Jeheheman
30. 09. 2005
Dát tip
:o) tak to je ušatý :o) se mi líbí jak to někteří sežrali i nedopsaný "pointa mi myslím neutekla" na konci by líp znělo - provedla na něm woo-doo - to "jsem" je navíc. jinak je konec fajn údernej:o)

jehe: děkuji... bavila jsem se rovněž, ale na druhou stranu mě potěšilo, že se i ten začátek sám o sobě líbí... PS: řídím se tvou radou. Máš pravdu, je to tak lepší. Vďaka

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru