Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Oksana

17. 09. 2005
0
0
987

Oksana měla problém                                                                                                  už jen samotný úkol přečíst.                                                                                         Nevěděla, co znamená výraz „fair play“!

       "Nechte mě odejít do otcova domu," byla poslední slova papeže Jana Pavla II.                                                                                                                                Nejdřív četla faj play, pak doslovně hláskovala F A I R play.        Ostatní se svému veliteli pokoušeli vysvětlit,                                                                 co tento termín znamená.                                                                                                                        (Copak je to za velitele, který ani neví, jak hrát na „férovku“?)

Předpokládá se, že byl v letadle sám.


overflow
18. 09. 2005
Dát tip
nestíhám hluboce:)

kokolaking
17. 09. 2005
Dát tip
strč si hadá do zobaků orlé. had a vorél tak se to hráje. prohnaní přežijó v domě bratově. nie v domě otcově? či nie? leč dobrá

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru